Rompetrol da startul in competitia Racing Challenge

Rompetrol da startul in competitia Racing Challenge

Bucuresti, 22 iulie

Rompetrol Downstream, divizia de distributie de carburanti a Grupului Rompetrol, a lansat platforma Rompetrol Racing Challenge, sustinuta de o promotie in toate statiile din Romania si de o competitie autentica de raliuri initiata sub deviza „Elibereaza pilotul din tine!”.

„Rompetrol a demonstrat in repetate randuri ca este o companie care pune accentul pe inovatie si pe dezvoltarea de produse si servicii care sa raspunda exigentelor si asteptarilor clientilor sai. Racing Challenge ofera exact acest lucru: o campanie care sustine pasiunile soferilor pentru pilotajul sportiv. Rompetrol a incurajat si va incuraja intotdeauna conducatorii auto sa respecte toate normele legislative auto in vigoare, tocmai de aceea ofera acum clientilor sai o experienta unica in materie de sofat, intr-un mediu special organizat: ocazia de a simti ce inseamna sa fii pilot de raliu”, a declarat Petrian Radulescu, director marketing Rompetrol Downstream.
 
Platforma Racing Challenge este dezvoltata in parteneriat cu Napoca Rally Academy si Bogdan Marisca, fost campion national de raliuri si liderul la zi in Campionatul National de Raliuri.

„A fi pilot de raliu este o experienta extraordinara, care are la baza pasiunea pentru sofat si determinarea de a deveni cel mai bun intr-o competitie acerba. Senzatia pe care o ai atunci cand te urci in masina de raliu si dai tot ce poti pentru a ajunge cat se poate de repede la linia de sosire este unica, si nu pot decat sa ma bucur ca Rompetrol ofera fanilor motorsportului  oportunitatea de a trai aceasta senzatie. Este prima initiativa din Romania la acest nivel de complexitate si respecta toate conditiile de preselectie si selectie a pilotilor, asa cum se intampla la nivel mondial. Iar cei care impartasesc aceasta pasiune, o pot trai intr-un mediu controlat si asistati de profesionisti in domeniu, atingandu-si visul de a deveni piloti adevarati de raliu”, spune Bogdan Marisca.

Comunicata sub sloganul „Elibereaza pilotul din tine!”, competitia Rompetrol Racing Challenge este o provocare adresata soferilor din intreaga tara, marele premiu constand in sansa de a deveni pilot in Campionatul National de Raliuri 2011.

Mecanismul de inscriere este simplu si accesibil: cei care vor sa se inregistreze in competitie trebuie sa urce pe website-ul www.rompetrolracing.ro un fisier video de 30 secunde, in care sa vorbeasca despre pasiunea lor pentru pilotaj. Filmul va fi ulterior votat si de utilizatorii inregistrati pe website.

Campania promotionala a fost lansata oficial pe data de 12 iulie 2010 si se desfasoara pana pe 12 septembrie, anul curent, in toate benzinariile Rompetrol din Romania, iar valoarea totala a premiilor puse in joc (ochelari de soare, tricouri, cursuri de pilotaj si excursii la Raliul Finlandei) este de peste 240.000 USD. Promotia nu se va desfasura in statiile Rompetrol Partener sau Rompetrol Expres. Pentru un regulament detaliat, va rugam sa consultati website-ul www.rompetrolracing.ro.

***
Rompetrol Downstream, divizia de retail din Romania a Grupului Rompetrol, opereaza in acest moment peste 800 de puncte de alimentare cu carburanti la nivel national (130 de statii Rompetrol, 161 statii Expres, 164 statii Partener si 345 baze interne). Printre proiectele semnificative ale anului 2009 se numara inaugurarea Centrului de Operatiuni Rompetrol, primul centru de comanda si monitorizare a statiilor de alimentare carburanti din Romania, in urma unor investitii de 16 milioane USD. Tot in 2009, compania a introdus si noua linie de carburanti de performanta Alto: benzina Alto 101 si motorina Alto 55. 2010 a adus in prim plan Rompetrol Racing Challenge, un alt proiect de anvergura unic in Romania, care pune accentul pe pasiunea pentru pilotaj sportiv si al carui castigator va primi un pachet de sustinere estimat la peste 50.000 Euro pentru a deveni pilot in Campionatul National de Raliuri 2011.

Napoca Rally Academy este una dintre echipele simbol ale Campionatului National de Raliuri, cei opt piloti din componenta sa urcand de fiecare data podiumul competitiilor de motorsport, in aplauzele fanilor de pretutindeni. Napoca Rally Academy este un proiect din si pentru pasiunea pentru pilotaj sportiv, impartasita nu doar de membrii echipei ci si de toti aceea care doresc sa urmeze cursuri de pilotaj sportiv, antrenandu-se cu campioni adevarati de raliuri: Bogdan Marisca, Marco Tempestini, Daniel Ungur, Vlad Cosma, Sebastian Itu, Dorin Pulpea, Anton Avram si Florin Dorca.
Napoca Rally Academy grupeaza toate initiativele echipei de raliuri care, dincolo de proiecte motorsport si cursuri de pilotaj sportiv, inseamna si implicarea in societatea romaneasca, prin organizarea de campanii sociale de responsabilizare si cursuri de conducere defensiva.

***
Contact:
Catalina Rusu


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Acționarii companiei Șantierul Naval 2 Mai SA, convocați la AGA! Se discută acordul-cadru pentru serviciile juridice

08 May 2024 1272

Firme Constanța AGA la Alliance Qwest Company SA, fondată de Mirea, Mazăre, Constantinescu, Secărea. Se repartizează profitul

06 May 2024 974

Firme din Constanța Adunarea Generală a Acționarilor Salport SA, convocată pentru decizii importante!

02 May 2024 463

Afaceri Constanța Punct de lucru al SC Vivinco Winery SRL deschis la Murfatlar

01 May 2024 577

Firme Constanța Sterk Plast SRL nu mai este administrată de Erkan Genc

01 May 2024 449

Firme Constanța Acționarii Granat SA, convocați la AGA! Se decide repartizarea profitului companiei

28 Apr 2024 434

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 458

Firme Constanța AGA Vinvico SA! Se stabilește bugetul pe 2024

21 Apr 2024 526

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

19 Apr 2024 584

Transilvania Investments Alliance SA contestă convocatorul AGA a Neptun Olimp SA. Dosarul, pe masa Tribunalului Constanța

19 Apr 2024 604

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 614

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 472

Convocator privind Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC CAMPIO ICM SA

03 Apr 2024 411

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 595

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 756