SanatateaTV.ro – cea mai importanta sursa de informare in domeniul sanatatii

COMUNICAT DE PRESĂ
11 iunie 2010

SănătateaTV.ro – cea mai importantă sursă  de informare în domeniul sănătăţii

„Medicii fac minuni. Noi le comunicăm lumii”. Aceasta este deviza SănătateaTV.ro, prima televiziune online din România specializată pe domeniul sănătăţii, care prezintă publicului, în mod constant, realităţile sistemului medical românesc. Intervenţii chirurgicale spectaculoase, multe dintre ele efectuate în premieră, tratamente revoluţionare, emisiuni cu cei mai renumiţi medici, lansări de produse, conferinţe de presă, ştiri, transmisiuni în direct de la cele mai importante evenimente medicale, festivităţi şi inaugurări, declaraţii „la cald” efectuate de către reprezentanţii sectorului medical din ţara noastră, toate acestea au fost surprinse de către reporterii şi operatorii SănatateaTV.ro şi redate fidel publicului larg. Înfiinţată în octombrie 2007, SănătateaTV.ro a devenit, în scurt timp, principala sursă de informare în domeniul sănătăţii. Prin structura sa interactivă, formată din ştiri, evenimente, emisiuni şi articole realizate în colaborare cu cei mai renumiţi medici din România, SănătateaTV.ro a adus medicina mai aproape de pacienţi.
Acţionarii SănătateaTV, Alina Oprea şi Simona Maria Vlădica, au declarat că doresc să continue planurile de dezvoltare ale televiziunii, pentru anul 2010 anunţând investiţii de câteva sute de mii de euro în tehnică audio-video, astfel încât să se poată realiza transmisiuni live din cadrul oricărui eveniment medical din România.
SănătateaTV accentuează ideea conform căreia “este mai bine să prevenim decât să tratăm”! Informarea continuă, actualizată, precum şi verificarea periodică a stării de sănătate de către medici, vor conduce la îndeplinirea dezideratului nostru. Emisiunile SănătateaTV oferă toate reperele de care avem nevoie pentru a trăi o viaţă sănătoasă. Televiziunea, în ansamblul ei, constituie o punte de legătură între public şi cei mai renumiţi medici şi specialişti din România: Acad. prof. univ. dr. Laurenţiu Mircea Popescu – preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale din România şi preşedinte ales al Federaţiei Europene a Academiilor de Ştiinţe Medicale, Prof. univ. dr. Florian Popa – rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel – secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Prof. univ. dr. Ioanel Sinescu – preşedintele Asociaţiei Române de Urologie, Prof. univ. dr. Eduard Apetrei – vice-preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale din România, acestea fiind doar câteva dintre marile personalităţi care colaborează cu SănătateaTV.
Recunoaşterea activităţii jurnalistice a televiziunii SănătateaTV a venit prin acordarea de către reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti a Premiului „Carol Davila”. Premiul a fost decernat de catre Prof. univ. dr. Florian Popa, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti. „Vă mulţumim şi vă rugăm să rămâneţi constanţi în această atitudine. Într-o societate care priveşte cu indiferenţă sau cu ochi răi activitatea cadrelor medicale este bine să apară şi elemente de apreciere, care să îi facă mai optimişti şi mai încrezători pe cei care lucrează în sectorul medical. Iată că există şi oameni sau instituţii care reuşesc să vadă, în profunzimea ei, activitatea apostolică a cadrelor medicale”, a declarat rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti.
Începând cu anul 2010, Ministerul Sănătăţii sprijină SănătateaTV.ro în toate acţiunile întreprinse pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos şi pentru prevenţia anumitor categorii de afecţiuni în rândul populaţiei. Primul demers din acest an s-a concretizat prin organizarea Conferinţei Naţionale a Pacienţilor, cel mai important eveniment dedicat informării şi îmbunătăţirii condiţiei pacientului român. Evenimentul a reunit reprezentanţii tuturor asociaţiilor de pacienţi din România, reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, ai Caselor de Asigurări de Sănătate (C.N.A.S. şi C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.), ai Direcţiilor de Sănătate Publică, dar şi oficialităţi din cadrul Comisiilor de Sănătate din Camera Deputaţilor şi Senatul României, medici, manageri ai celor mai importante spitale din ţară, reprezentanţi ai farmaciştilor şi ai companiilor farmaceutice.
SănătateaTV.ro colaborează cu cei mai reputaţi medici din România în realizarea de emisiuni pe teme privind toate afecţiunile medicale. În lumea medicală a început chiar să umble o întrebare: “Eşti pe SănătateaTV.ro?”. Datorită numărului foarte mare de emisiuni şi informaţii medicale de pe SănătateaTV.ro, interesul publicului a crescut în mod constant. Platforma www.sanatateatv.ro este accesată în fiecare zi de un număr extrem de mare de persoane. Atât medicii, cât şi publicul larg, îşi primesc porţia zilnică de sănătate de pe SănătateaTV.ro.

Pentru mai multe informaţii:
Sănătatea Media Group


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

vizitator

19 Jun, 2010 05:58

am accesat sanatateatv.ro este extrem de interesant. Am vazut ca lucreaza la sanatateatv.ro cei mai mari medici din Romania. Bravo

Articole asemanatoare

IPJ BacăuDepistat băut și cu permisul de conducere anulat, la volanul unui ATV neînmatriculat/neînregistrat

10 Apr 2024 273

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Adolescent beat și fără permis, depistat conducând un ATV neînmatriculat

01 Apr 2024 475

Județul Constanța Bărbat fără permis, depistat conducând un ATV neînmatriculat în localitatea Urluia

09 Mar 2024 797

Muzica românească este în doliu. După ce a cântat alături de Andra, și-a pierdut viața într-un accident

18 Feb 2024 2154

Știri Constanța Tânăr de 18 ani, ce conducea un ATV, tras pe dreapta de Poliție. Ce au constat oamenii legii

08 Feb 2024 768

Zeci de persoane salvate de salvamontiști în prima zi din 2024

02 Jan 2024 727

Accident rutier la Tulcea. Un șofer băut și fără permis s-a răstunat cu atv-ul neînregistrat

13 Oct 2023 1063

Accident rutier la Cernavodă. Mai multe autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

27 Sep 2023 996

Accident rutier în Constanța Un șofer băut a intrat cu ATV-ul într-un autoturism parcat, pe strada Tulcei!

26 Sep 2023 957

ISU Vaslui Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut un ATV peste el (FOTO)

14 Aug 2023 962

IPJ Bistrița-Năsăud ATV indisponibilizat de către polițiști

26 Jun 2023 828

IGPR InfotraficJudețul Bihor

03 May 2023 527

Un bărbat a căzut 5 metri cu ATV-ul într-o carieră de piatră! Intervine elicopterul SMURD (FOTO)

08 Oct 2022 7151

Județul Constanța Un copil de 10 ani, prins conducând un ATV! Ce au mai constatat poliţiştii de la Rutieră

06 Oct 2022 1475

Incendiu de amploare în județul Arad. Un cort în care erau depozitate ATV-uri, mistuit de flăcări

25 Sep 2022 1065