Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, Prelungirea Eduard Caudella, din Cartierul Compozitorilor (galerie foto)

 strada_prelungirea_Eduard_Caudella_01.jpgÎn secolul XXI, în municipiul Constanţa încă mai există străzi, alei, străduţe sau trotuare fără asfalt. Altele au trotuare pe care nu se poate circula. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă în fiecare zi străzi din municipiul Constanţa, care au fost uitate de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă, totuşi, or fi fost vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde ne chemaţi.

În ediţia de astăzi vom prezenta strada Prelungirea Eduard Caudella, care se intersectează cu străzile Eduard Caudella şi Sergiu Celibidache. Strada arată ca un drum de ţară: fără asfalt şi cu buruieni pe margini, care ţin locul trotuarelor. Cu toate că pe stradă se înalţă semeţ doar vile moderne şi frumoase, şi aici am găsit gunoaie şi noroi.

strada_prelungirea_Eduard_Caudella_02.jpgCa să scape de noroi, atunci când plouă, locutorii au adus pietriş, pe care l-au întins în faţa porţilor. Cert este că şi această stradă, la fel ca Aleea Brătianu, pe care v-am prezentat-o ieri, a fost lăsată de izbelişte de Primăria Constanţa. Prelungirea Eduard Caudella se află în Colegiul 8. Pentru care se „bat" următorii candidaţi, care speră la un mandat de deputat: Francisc-Florin Bartok (candidat din partea UDMR), Manuela Mitrea (din partea USL), Andrei Gheorghe (din partea ARD), Andreea-Lavinia Diacon (din partea Partidului Ecologic Român), George-Andrei Popescu (PP-DD), Ştefan Pereanu (din partea Partidului România Mare).

Primele ecouri


În urma articolului publicat în ediţia din 14 noiembrie, în care a fost prezentată Aleea IC Brătianu, unul dintre candidaţii la alegerile din 9 decembrie a răspuns deja proiectului demarat de către cotidianul ZIUA de Constanţa. Este vorba despre consilierul judeţean Mircea-Titus Dobre candidatul USL la un mandat de deputat în Colegiul 7, care ne-a comunicat că are cunoştinţă despre problemele de pe Aleea IC Brătianu şi din tot cartierul Palas şi că acestea sunt în atenţia sa. Mai exact, Mircea-Titus Dobre va căuta să identifice soluţiile pentru aceste probleme.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța Unde sunt amplasate containerele pentru deșeuri voluminoase în această săptămână?

28 May 2024 177

UPDATE Accident pe bulevardul Tomis din Constanța!

28 May 2024 732

Firme Constanța Dobromin SA, convocată în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor. Încetează mandatul de membru în CA al Doinei Aurora Bostan

28 May 2024 272

Licitații Constanța Primăria vrea să plătească 500.000 de euro pentru servicii de curățenie pentru strada Ștefan cel Mare din municipiu!

28 May 2024 336

Ședință CLM Primăria Constanța, proiect pentru vânzarea terenului de pe strada Pescarilor 17C

28 May 2024 326

Licitații Constanța Service-ul pentru aparatele de aer condiționat din sediile municipalității mai scoate din buget 22.000 de euro

28 May 2024 298

Termoficare Constanța Se oprește apa caldă într-o zonă din municipiu în urma unei avarii. Iată zona vizată

27 May 2024 601

Ședință CLM Suma pentru reabilitarea Casei Căsătoriilor din Constanța crește la peste 16 milioane de lei fără TVA

27 May 2024 423

Imobiliare Constanța Acord de Mediu pentru Lago Neptun SRL! Va construi un turn de 11 etaje în sudul litoralului

27 May 2024 511

Primăria Constanța organizează licitație publică pentru vânzarea unui teren. Vezi unde este localizat

27 May 2024 377

Direcția Hidrografică Maritimă cumpără energie electrică! Serviciile vor fi asigurate de Tinmar Energy SA, din București! (DOCUMENT)

27 May 2024 317

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe strada Celulozei

27 May 2024 896

Primăria Constanța organizează licitație publică pentru vânzarea unui teren. Vezi detalii

27 May 2024 542

Primăria Constanța și Consiliul Local, recurs pentru un teren din Faleză Nord luat înapoi de Apele Române! Tribunalul a spus că terenul este „complet în corpul falezei“!

27 May 2024 516

Câteva străzi din municipiul Constanța intră în lucrări de reabilitare. Iată zonele vizate (Galerie FOTO)

27 May 2024 1213