A fost transportată la UPU Tulcea O tânără de 18 ani a avut nevoie de ajutorul jandarmilor. Ce s-a întâmplat

  • O femeie a solicitat sprijinul jandarmilor tulceni, fiind agresată fizic de către fostul concubin şi soţia acestuia.
În data de 03 martie, în jurul orei 22:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie, care a reclamat faptul că este victima unei agresiuni fizice.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 18 ani, care a declarat verbal faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Sabinelor din municipiul Tulcea, a fost lovită cu pumnii, în repetate rânduri, în zona capului, de către fostul concubin şi soţia acestuia, reuşind la un moment dat, să fugă.
 
Constatând faptul că femeia acuza dureri în zona capului, jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj din cadrul Serviciului de  Ambulanţă Tulcea, aceasta fiind preluată şi transportată la U.P.U. Tulcea pentru investigaţii de specialitate.
 
În urma verificărilor efectuate şi a semnalmentelor oferite de persoana vătămată, jandarmii au identificat persoanele reclamate pe strada Plevnei.
 
Soţia bărbatului reclamat a declarat faptul că a surprins o discuţie telefonică între soţul său şi fosta concubină, l-a urmărit şi în momentul în care a văzut-o pe fosta concubină purtând o discuţie cu soţul său, a început să o lovească în zona capului şi să o tragă de păr, însă şi ea a fost agresată fizic de către cele două prietene care o însoţeau pe fosta concubină a soţului său, acestea trăgând-o de păr, lovind-o cu picioarele în zona spatelui şi zgâriind-o pe faţă.
 
Fostul concubin al persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 22 de ani,  a relatat faptul că a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, însă fosta concubină i-a adresat injurii şi expresii jignitoare, folosind două pietre pentru  a-l lovi în zona spatelui.
 
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele persoanelor reclamate actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe şi de asemenea,  au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Sursa foto: IJJ Tulcea
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Descoperire terifiantă în Valu lui Traian O persoană a chemat jandarmii, după ce s-a trezit cu șarpele în casă

11 Jun 2024 1110

Angajări Constanța Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

07 Jun 2024 731

Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța angajează ofițer. Detalii

07 Jun 2024 721

Medgidia Tineri care consumau alcool în spațiul public prinși de jandarmi și cu substanțe interzise

07 Jun 2024 432

A fost prelungit termenul de depunere a cererilor pentru înscriere la concurs pentru posturile de ofițer la Jandarmeria Tulcea

03 Jun 2024 704

Printre inculpați, coloneii Cucoș, Sindile și Cazan Tribunalul Militar Bucureşti amână „Dosarul 10 august“! Se cere alt judecător

02 Jun 2024 530

Minifotbal Echipa Centrului de Scafandri a câștigat Cupa Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO)

30 May 2024 679

Județul Constanța Bărbat prins de jandarmi cu substanțe interzise. A motivat că le găsise în bluza abia cumpărată (FOTO)

29 May 2024 565

Expoziția itinerantă „Jandarmeria Română 1850-2020", la Muzeul Național de Istorie a României

26 May 2024 526

IJJ Tulcea Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, aleargă pentru gemenele luptătoare

24 May 2024 399

Știri Constanța Jandarmii se pregătesc pentru un weekend plin de evenimente. Vezi misiunile forțelor de ordine

24 May 2024 659

Știri Constanța Tânăr depistat cu substanțe interzise într-o stație de autobuz de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

24 May 2024 518

Competiții sportive în siguranță, alături de jandarmii din Tulcea

24 May 2024 388

Suspect de furt depistat de jandarmii IJJ Tulcea

22 May 2024 537

„Zilele Constanței” s-au desfășurat fără evenimente nedorite

22 May 2024 466