Absolvenții Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri, avansați în grad (galerie foto)Astăzi, la sediile unităţilor din cadrul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărăşeşti", au fost citite ordinele de avansare ale absolvenţilor Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiteri, promoţia 2020 repartizaţi în unităţi, se arată pe pagina oficială de Facebook a Brigăzii.

De asemenea, au fost citite și ordinele de avansare la termen în gradul următor, ordinele de trecere în rezervă a unor colegi iar în cadrul Batalionului 345 Artilerie "TOMIS" şi ordinul de numire în funcţie al locţiitorului comandantului Batalionului, locotenent-colonel David Iulian Cătălin.

Pentru fiecare militar, avansarea în grad reprezintă un moment special şi plin de emoţii! Le urăm bun venit în marea familie a Brigăzii 9 Mecanizată "Mărăşeşti" şi mult succes în îndeplinirea atribuţiilor noilor funcţii, au precizat reprezentanții Brigăzii 9 Mecanizate.

Sursa foto: Brigada 9 Mecanizată Mărășești - Pagina de Facebook


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Militarul decedat în accidentul din apropierea unităţii militare de la Boboc, judeţul Buzău, condus pe ultimul drum

15 Jul 2018 10467

Tragedia nopţii. Aviaţia militară îndoliată din nou. Accident grav la Buzău. Un elev al Şcolii militare a murit, alţi trei răniţi

12 Jul 2018 14951