UPDATE. Accident de ski-jet la Costinești. Elicopterul SMURD chemat pentru un pacient în stare foarte gravă. Victima a decedat

Elicopterul SMURD a fost trimis la Costinești pentru a veni în ajutorul unui bărbat care a fost victima unui accident de ski-jet.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, bărbatul a fost adus la cortul de prim ajutor de la Costinești.

Din primele informații acesta a fost victima unui accident de skijet și este inconștient. La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Potrivit ISU Dobrogea, bărbatul a fost lovit de skyjet, a fost preluat de la mal de șenilata și dus la cortul de prim ajutor. Avea leziuni la membrele superioare. În timp ce colegii ii acordau primul ajutor a făcut stop cadio-respirator. În acel moment s-a solicitat elicopterul care încă este la fața locului. 

Din păcate, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul pacientului de 41 de ani din Ineu. Bărbatul a suiferit un traumatism toracoabdominal urmat de stop cardio-respirator. 

UPDATE: 

La accidentul mortal de la Costinesti a fost deschisa o anchetă a Poliției stațiunii Costinești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. 

Bărbatul decedat este cetățean al republicii Moldova și era stabilit în județul Arad, avea vârsta de 41 de ani. În momentul accidentului acesta conducea ski-jetul. 

Se pare că a intrat cu viteză intr.un ansamblu de plase pescărești amplasate la aproximativ 100 metri de țărm, în zona de nord. 

Skijet-ul se pare că a fost împrumutat de la un amic al său, un cetățean român.


După accidentul cu skijet-ul bărbatul a căzut în apă și a fost adus la mal de o barca de agrement aflată în zona și predat salvatorilor de pe țărm.

Bărbatul decedat este G.Vitalie, de 41 de ani, cetățean al Republicii Moldova. Sesizarea Poliției a fost făcută la ora 13.21. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant în județul Arad! Tânăr decapitat în timpul unei plimbări cu ski-jet-ul pe lac! Părți din trupul victimei căutate de scafandri

19 Aug 2023 1391

Alertă pe Lacul Siutghiol din Constanța. Trei persoane sunt pe un ski-jef rămas fără propulsie. Salvatorii chemați în ajutor

24 Aug 2018 3321

Întrecere SuperEnduro și demonstrații de SkiJet în Constanța, în weekend, la Cupa Filantropica

17 Aug 2018 2170

Tânără lovită de un ski-jet în Stațiunea Mamaia. A fost internată în spital

24 Jul 2017 1807

Accident de muncă în staţiunea Mamaia Un salvamar a fost rănit de un ski-jet. Ce spune ITM Constanţa

21 Jul 2017 4061

Dacă ai ski jet-uri, ai şanse să îţi adjudeci şi un sector de plajă în Mamaia (document)

12 Aug 2016 9136

Accident între ski jet-uri Achitată în primă instanţă, Andreea Lucia Mateescu şi-a primit pedeapsa definitivă

14 Jun 2016 2463

Un autovehicul a rămas în mare Mașină de teren, blocată în nisipul mării (video)

15 Jun 2015 3686