Acțiuni ale polițiștilor în școli din județul Tulcea!

Foto: IPJ TulceaÎn ziua de 23 octombrie a.c., poliţiştii Biroului de Siguranță Școlară au desfașurat activități la două  unități de invățământ din județul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, în acest context, polițiștii au purtat discuții cu elevii din cadrul  Școlii Gimnaziale Baia și a Școlii Gimnaziale Ceamurlia de Sus aceștia fiind  informați cu privire la răspunderea penală asociată consumului de droguri , dar mai ales cu privire la efectele dăunătoare ale drogurilor sau a altor substanțe interzise asupra sănătății fizice.

„Au fost abordate aspecte privind prevenirea comportamentului antisocial, alegerea anturajului, folosirea în siguranţă a internetului, prevenirea dispariţiilor de minori, prevenirea agresivităţii şi a violenţei în unităţile de învăţământ cât şi în zonele adiacente acestora.

Poliţiştii au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi şi răspunsuri la întrebări, discuţiile fiind interactive şi de interes pentru beneficiari.

Seria activităților preventive va continua în unitățile de învățământ din județul Tulcea, scopul principal al oamenilor legii este de menținere a unui climat optim desfășurării procesului educativ și de asigurare a siguranței elevilor și personalului didactic din unitățile de învățământ preuniversitar“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Citește și: 

Activități de educație rutieră ale polițiștilor locali cu preșcolarii din municipiul Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cola Fudulea. Absolventul de științe juridice devenit unul dintre cei mai de seamă poeți aromâni

05 Jan 2023 4148

Baia Mare. Părinţi, constrânşi să plătească pentru un nou sistem de monitorizare al şcolii

13 Feb 2018 1194

Caz şocant la Baia Mare. O elevă a încercat să-şi otrăvească colegii de clasă şi părinţii

17 Nov 2017 2900

UPDATE Școala din Tariverde, fără apă? Ce spune directorul unității școlare

01 Nov 2016 4391