Actiuni de ecologizare de Ziua Internationala a Pamantului

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Pământului, Comisariatul Judeţean Constanţa al Gărzii Naţionale de Mediu, organizează în colaborare cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în data de 22 aprilie, o acţiune de ecologizare a Parcului Tăbăcărie din Constanţa. La această acţiune vor participa reprezentanţi ai SC Constanţa South Container Terminal SRL, Corpul Voluntarilor de Mediu, Fundaţia Ecowatch şi elevi din cadrul Colegiului Tehnic "Vasile Pârvan", Şcolii "Mihail Koiciu", Şcolii "Remus Opreanu" şi Şcolii "Dan Barbilian".

Scopul activităţilor dedicate acestui eveniment important îl constituie sensibilizarea opiniei publice cu privire la necesitatea protejării mediului, a conservării resurselor naturale şi a biodiversităţii.

De asemenea, Comisariatul Judeţean Constanţa este partener în Proiectul "S.O.S. Planeta Albastră", lansat cu acest prilej de Palatul Copiilor Constanţa şi Şcoala cu clasele I-VIII "I.C. Brătianu", precum şi în Proiectul Naţional 2010 "Ecowatch School Guard" în cadrul căreia se derulează acţiuni de ecologizare în ziele de 22 şi 23 aprilie şi Simpozionul Naţional "Nouă ne pasă, ţie nu?" care se va desfăşura în data de 24 aprilie la Şcoala „Dan Barbilian".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Porturilor Maritime închiriază toalete mobile! Firma câștigătoare este foarte cunoscută (DOCUMENT)

01 Oct 2022 1505

ALUM continuă investițiile pentru a identifica soluții pentru transformarea șlamului roșu într-un produs cu uz comercial

06 Mar 2019 1696