Adrisimo 27 SRL din Medgidia are un nou sediu. Ce alte modificări s-au mai făcut?Simona – Ionela Scabatura, asociat unic al firmei Adrisimo 27 SRL a mutat sediul acesteia pe strada Decebal nr. 55, municipiul Medgidia, județul Constanța.
 
De asemenea, ea a închis punctele de lucru din: municipiul Medgidia, strada Decebal nr. 55, județul Constanța; din satul Mircea Vodă, comuna Mircea Vodă, județul Constanța și din municipiul Medgidia, strada Silozului, județul Constanța.
 
Firma are acum un punct de lucru nou deschis pe Șoseaua Constanței, nr. 9J, municipiul Medgidia, județul Constanța.
 
Se mai precizează că Simona – Ionela Scabatura are un mandat de administrator pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare și administrare.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 4237 din data de 25 septembrie 2023.
 
Despre Adrisimo 27 SRL
 
Conform termene.ro, Adrisimo 27 SRL a fost fondată în anul 2004, are ca obiect de activitate „lucrări de instalații electrice” și sediul este pe strada Decebal nr. 55, Medgidia, județul Constanța.
 

Simona – Ionela Scabatura mai apare și în societatea radiată Den & Isa Trans SRL.
 
După cum se arată pe termene.ro, firma are trei contracte publice adjudecate, cu Primăria comunei Deleni, Primăria Rasova și Primăria Cuza Vodă.

 
În anul 2022, firma a raportat: 3.547.332 de lei – cifră de afaceri, 632.970 de lei – profit și 11 – media de salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Firme Constanța Active Medical Pharma SRL și-a schimbat asociatul unic și sediul social

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cămin cultural în Cochirleni. Lucrările de execuie, continuate de Adrisimo 27 SRL (document)

25 Oct 2019 2296