Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății ALUM SA Tulcea, convocată în ședință. Ce se află pe ordinea de zi

ALUM SAConsiliul de Administrație al Alum S.A. Tulcea convoacă Adunarea Generala Ordinara a Acționarilor pentru data de 29 iulie 2022, la ora 11:00 la sediul Societății din Tulcea, str. Isaccei. 

În cazul în care la data menționată nu se întrunește cvorumul de prezenta prevăzut de Actul constitutiv al Societății, se convoacă cea de-a doua Adunare Generala Ordinara a Acționarilor, pentru data 30 iulie 2022, la ora 11:00 la sediul Societății din Tulcea, str. Isaccei. 

            Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor este următoarea:

1.            Aprobarea Planului de investiții pentru anul 2022, revizuit în conformitate cu noile evoluții din economie.

2.            Aprobarea Programului de activitate pentru anul 2022, revizuit în conformitate cu noile evoluții din economie.

3.            Aprobarea împuternicirii Marianei Feodorof pentru efectuarea tuturor formalităților  necesare în vederea înregistrării hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acționarilor.

4.            Aprobarea datei de 26 august 2022 că data de înregistrare a acționarilor, pentru opozabilitatea hotărârilor luate în ședință Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, în conformitate cu dispozițiile articolului 87 din Legea nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente de piață și operațiuni de piață.

5.            Aprobarea datei de 25 august 2022 că ex date, în conformitate cu dispozițiile art. 187 pct. 11 din Regulamentul nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și  operațiuni de piață, emis de A.S.F.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.