AGA la CNAPMC Acționarii au decis suplimentarea ordinii de zi a ședinței din luna noiembrie




 Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" - SA, Constanţa se reunește în şedinţă ordinară, în data de 13.11.2023, ora 11.00. Ședința se va desfășura la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Pe ordinea de zi sunt mai multe puncte de discuții. Printre acestea, se va lua act de încetare mandat/revocare membri provizorii; se va proceda la numirile unor membri provizorii în Consiliul de Administraţie și se va proceda la stabilitarea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie.

Prin hotărârea publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4768 din data de 25 octombrie 2023, AGA a stabilit și o completare a ordinii de zi cu următorul punct: aprobarea propunerii privind iniţierea proiectului de Hotărâre de Guvern pentru actualizarea valorilor de inventar ale bunurilor imobile aparţinând domeniului public al statului, ca urmare a reevaluării, finalizării unor lucrări de investiţii şi finalizării unor lucrări de cadastru.

Urmare a completării ordinii de zi conform celor menţionate mai sus, şedinţa Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, convocată pentru data de 13.11.2023, respectiv 14.11.2023, va avea următoarea ordine de zi:

1.luare act de încetare mandat/revocare membri provizorii;
2.numire membri provizorii în Consiliul de Administraţie;
3.prelungire durată mandate membri provizorii;
4.stabilirea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie;
5.aprobarea formei şi conţinutului contractului de mandat/actului adiţional la contractul de mandat ce urmează a fi semnat cu membrii provizorii;

6.mandatarea reprezentanţilor acţionarilor companiei să semneze contractul de mandat/actul adiţional la contractul de mandat cu membrii provizorii;
7.aprobarea propunerii privind iniţierea proiectului de Hotărâre de Guvern pentru actualizarea valorilor de inventar ale bunurilor imobile aparţinând domeniului public al statului, ca urmare a reevaluării, finalizării unor lucrări de investiţii şi finalizării unor lucrări de cadastru;
8.mandatarea Directorului General al societăţii pentru a îndeplini toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe- persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Acţionarilor.



Acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor la data de referinţă 06.11.2023 pot participa la AGOA şi vota personal, prin reprezentant sau prin corespondenţă.

Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 11.11.2023, ora 09.00, voturile prin corespondenţă fiind transmise la sediul CN APM.

În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare a AGA, se reprogramează şedinţa în data de 14.11.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, bd. Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Numiri și revocări în Consiliul de Administrație. Se convoacă AGA Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" Constanţa

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, contract cu o firmă din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

10 Jul 2022 1154

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA închiriază prin licitație pentru 10 ani două terenuri aflate pe domeniul public

02 Dec 2021 1598

CN „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a semnat un contract cu o firmă din Ploiești. Despre ce este vorba

13 May 2021 2870

Ministerul Transporturilor evaluează posibilitatea ca spitalul CF Port să fie transferat la CNAPMC

05 Oct 2017 2611

Lucrările vor dura un an CN APMC SA, despre modificarea intrării în Portul Constanţa prin punctul de control Poarta 1

26 Oct 2016 3580

Mai întâi Şerban, acum Ionescu Nicolae Dan Tivilichi, noul director al CN APM Constanţa SA (documente)

01 Sep 2016 6190

Ioana Cristina Cuc, preşedintele provizoriu al Consiliului de Administraţie al CN AMPC

16 Jun 2016 5126

CN APMC cumpără două autovidanje de peste un milion de lei (document)

30 Apr 2015 2183