Numiri și revocări în Consiliul de Administrație. Se convoacă AGA Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" Constanţa

  • Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" - SA, Constanţa, în şedinţă ordinară, în data de 13.11.2023, ora 11.00
  • Ședința se va desfășura la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii
  • Pe ordinea de zi sunt 7 puncte de discutii
  • Printre acestea, se va lua act de încetare mandat/revocare membri provizorii; se va proceda la numirile unor membri provizorii în Consiliul de Administraţie și se va proceda la stabilitarea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie


Preşedintele Consiliului de Administraţie al CN APM - SA Constanţa, convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" - SA, Constanţa, în şedinţă ordinară, în data de 13.11.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.


Ordinea de zi a şedinţei ordinare este următoarea:


1.luare act de încetare mandat/revocare membri provizorii;
2.numire membri provizorii în Consiliul de Administraţie;
3.prelungire durată mandate membrii provizorii;
4.stabilirea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie;
5.aprobarea formei şi conţinutul contractului de mandat/actului adiţional la contractul de mandat ce urmează a fi semnat cu membrii provizorii;
6.mandatarea reprezentanţilor acţionarilor companiei să semneze contractul de mandat/actul adiţional la contractul de mandat cu membrii provizorii;
7.mandatarea Directorului General al societăţii pentru a îndeplini toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţi către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Acţionarilor. Persoana împuternicită va putea delega altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.


Procurile pot fi comunicate şi pe cale electronică, având încorporată, ataşată sau logic asociată semnătura electronică, până la închiderea şedinţei.


Acţionarii pot să îşi desemneze reprezentanţii şi prin mijloace electronice. În acest caz, procura şi notificarea au încorporată, ataşată sau logic asociată semnătura electronică.


Dreptul de vot se poate exercita direct, prin reprezentant, prin corespondenţă sau prin mijloace electronice, conform statutului companiei.


Toate materialele informative aferente problemelor incluse pe ordinea de zi, precum şi regulile privind organizarea şi desfăşurarea adunării generale (care include procedura de vot prin reprezentant şi procedura care permite votul prin corespondenţă) sunt disponibile la sediul companiei din Incinta Port Constanţa, Gara Maritimă, şi pe website-ul companiei.

Acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor la data de referinţă 06.11.2023 pot participa la AGOA şi vota personal, prin reprezentant sau prin corespondenţă.


Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 11.11.2023, ora 09.00, voturile prin corespondenţă fiind transmise la sediul CN APM.


În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţa în data de 14.11.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, potrivit hotărârii publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.4.516 din data de 10 octombrie 2023.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Decizie CNSC CNAPMC SA obligată să remedieze documentația pentru atribuirea sistemului informatic integrat de management și raportare managerială

Liberalul Costin Avătavului, numit oficial director general adjunct al Portului Constanța!

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

25 Feb 2024 761

Poliția Locală a cerut punerea în siguranță Lucrarea de artă decorativă amplasată pe peretele sudic al fostei piscinei olimpice a hotelului Parc din Mamaia a fost distrusă! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 1780

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 662

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatele administratorilor provizorii și pe cel al auditorului statuar

14 Feb 2024 693

CNAIR demarează investigatiile de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera din județul Constanța (DOCUMENT)

13 Feb 2024 910

Firme din Constanța Familia Vlăescu se întoarce în businnes. Cine a părăsit Cinemax SRL?

11 Feb 2024 918

CNSC a cerut reevaluarea ofertelor Totul despre SRL-urile care au vrut să câștige lucrările de reabilitare și modernizare a Palatului Administrativ Constanța

09 Feb 2024 485

Compania deținută de familia Cârlig-Horga pierde la CNSC Este vizată licitația de aproape 1,5 milioane de euro privind iluminatul public, organizată de Primăria Constanța!

09 Feb 2024 513

Decizii importante luate în prima ședință a Adunării Generale a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administrația Porturilor Maritime” Constanţa din 2024

08 Feb 2024 733

Primăria Techirghiol scoate la licitație un contract de peste 2.1 milioane de euro. Sunt vizate lucrări pe 11 străzi din oraș!

06 Feb 2024 523

Primăria susține că Meva Concept SRL, firma care derulează proiectul de mobilitate din centrul Constanței, face obiectul unei cercetări a Departamentului pentru luptă Antifraudă (DOCUMENTE)

05 Feb 2024 3764

Ședință a Comitetului Director al FPTR Problemele care blochează turismul românesc, în discuție

16 Jan 2024 647

Primăria Topraisar, județul Constanța, obligată de CNSC să reevalueze ofertele privind achiziția serviciilor de pază. Iată decizia Consiliului!

06 Jan 2024 2255

Firme Constanța Remunerația brută depășește 15.000 lei! Directorul economic al Termoficare Constanța SRL, mandat până în aprilie 2024!

31 Dec 2023 971

Firme din Constanța Modificări importante într-o companie administrată de un fost candidat la Primăria Constanța

27 Dec 2023 934