Primăria Constanța vrea să plătească 700.000 de euro pentru servicii veterinare pentru gestionarea animalelor fără stăpân din municipiu

  • Valoarea estimată este de 3.239.100 de lei, fără TVA, respectiv 647.820 euro, fără TVA
  • Sursa de finanţare a contractului ce urmează a fi atribuit este bugetul local
  • Durata contractului va fi de 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului și intră în vigoare la data semnării de ambele părți și se poate modifica cu acordul părților, prin act adițional
  • Orice persoană interesată să participe la procedura are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare referitoare la documentația de atribuire pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro
  • Termen limită de primire a ofertelor este 18.04.2024, ora 11:00 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, din B-dul Tomis nr. 51


Primăria Constanța organizează în data de 18.04.2024, ora 13:00, procedura proprie privind atribuirea contractului având ca obiect servicii veterinare cu medici veterinari de liberă practică.

Valoarea estimată este de 3.239.100 de lei, fără TVA, respectiv 647.820 euro, fără TVA.
Sursa de finanţare a contractului ce urmează a fi atribuit este bugetul local.

Durata contractului va fi de 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului și intră în vigoare la data semnării de ambele părți și se poate modifica cu acordul părților, prin act adițional.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac, primar; Ionuț Rusu, viceprimar; Fulvia Antonela Dinescu, secretar municipiu; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct; Oana Dobre, șef serviciu; Lenuța Petcu, șef serviciu; Alin Cezar Vintilă, director executiv; Andreea Stan, director executiv adjunct; Raluca Georgescu, director general și Gabriela Paiu, șef serviciu.

În cazul unei asocieri și/sau subcontractări, fiecare ofertant este obligat să prezinte documentele din această secțiune.
În cazul în care mai mulți operatori economici participă în comun la procedura de atribuire, îndeplinirea criteriilor privind capacitatea tehnică și/sau profesională se demonstrează prin luarea în considerare a resurselor tuturor membrilor grupului, iar autoritatea contractantă solicită ca aceștia să răspundă în mod solidar pentru executarea contractului de achiziție publică.
Ofertantul are obligația de a preciza categoriile de lucrări din contract pe care intenționează să le subcontracteze precum și procentul sau valoarea aferentă activităților indicate în ofertă ca fiind realizate de către subcontractanți si datele de identificare ale subcontractanților propuși, dacă se cunosc subcontractanții la momentul depunerii ofertei.

Oferta tehnică va fi întocmită în conformitate cu prevederile caietului de sarcini. Oferta financiară va fi prezentată în prețuri unitare și la valoarea totală, fără TVA si cu TVA, care vor fi evidențiate distinct.


Prețurile unitare pentru fiecare categorie/ tip de prestație (operațiune) vor include toate cheltuielile legate de materiale/manoperă/transport /aprovizionare/cheltuieli directe/ indirecte, taxe, impozite considerate obligații legale ale prestatorului, profitul exclusiv TVA, care se va fi evidențiată distinct.

Garanția de participare este în valoare de 30.000 lei. Perioada de valabilitate este de 60 de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor.
Orice persoană interesată să participe la procedură are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare referitoare la documentația de atribuire pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro.

Termen limită de primire a ofertelor este 18.04.2024, ora 11:00 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, din B-dul Tomis nr. 51. Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziție publică este prețul cel mai scăzut.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Primăria Constanța, învinsă la CNSC. Procedura de atribuire a contractului de servicii veterinare, contestată de Euromed Life Diagnostic SRL
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vandalizarea gunoaielor, fenomen ce ia amploare în Constanța

19 May 2024 524

Licitația serviciului de salubrizare din județul Constanța, din nou, contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

11 May 2024 725

Decizie CNSC O licitație organizată de Drumuri Județene Constanța SA, contestată de Almatar Trans SRL

04 May 2024 594

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 591

Primăria Constanța pune la bătaie pentru acest eveniment peste 400.000 euro fără TVA Delia, Elena Gheorghe, Motans și Iuliana Beregoi vor concerta la Zilele Constanței 2024!

17 Apr 2024 1329

Administrația Chițac bagă peste 1,4 milioane de euro în noul sediu al Poliției Locale Constanța

13 Apr 2024 892

Chiriile cresc de la un an la altul. Care sunt prețurile la început de an 2024, în municipiul Constanța?

02 Apr 2024 1657

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 732

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 618

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 612

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la conferința „Schimbarea dinamicii în regiunea extinsă a Mării Negre”

21 Mar 2024 412

Administrația Fondului Imobiliar SRL scoate la licitație serviciile de curățenie în spațiile administrate. Contractul se ridică la peste 170.000 de euro fără TVA

19 Mar 2024 700

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 720

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 735

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 731