Amenzi de miliarde de lei Una dintre „mamele" prostituţiei, prinsă făcând sex la Constanţa

cap_3.jpgÎn 2007, şeful Serviciului Comunitar Public Financiar Vaslui, Eugen Boţ, declara pentru ziarul „Evenimentul Regional al Moldovei", că recordul absolut în ceea ce priveşte amenzile neplătite îl deţine Teodora Ciobică

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au surprins-o, în flagrant, pe Teodora Ciobică, de 32 de ani, din Vaslui, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un tânăr, contra sumei de 35 lei. Femeia nu se află pentru prima dată în atenţia poliţiştilor, dat fiind că sunt semnale certe potrivit cărora ar practica prostituţia din 2002. Potrivit lui Eugen Boţ, şeful Serviciului Financiar din cadrul Primăriei Vaslui, Teodora Ciobică este una dintre deţinătoarele de recorduri într-ale prostituţiei. Nu este de omis faptul că femeia figurează în 13 dosare aflate pe rolul Judecătoriei Constanţa, toate având ca obiect „reexaminarea sancţiunii contravenţionale - înlocuire amendă contravenţională".

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au informat că „în data de 11.07.2011, ora 00.40, poliţiştii Secţiei 2, au depistat-o în flagrant pe Teodora Ciobică, de 32 ani, din Vaslui, care întreţinea raporturi sexuale cu un tânăr, contra sumei de 35 lei". Oamenii legii i-au întocmit femeii un nou dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate. Teodora Ciobică nu este la primul gest de acest fel. „Cred că au primit cel puţin o amendă pe zi cele două femei (nr. Teodora Ciobicã şi Gabriela Bogos). Deşi există multe alte judeţe unde prostituatele au acumulat amenzi mult mai mari, iată că şi la Vaslui avem astfel de recorduri", a declarat Eugen Boţ, şeful Serviciului Financiar din cadrul Primăriei Vaslui, conform Word Mania.ro. Potrivit aceleiaşi surse, „Teodora Ciobică se pare că practică prostituţia încă din 2002, iar acum «activează» în judeţul Constanţa. Tot de atunci, sunt şi primele amenzi care sunt înregistrate la Primăria Vaslui. Cealaltă femeie, care nu are un domiciliu stabil, mutându-se regulat dintr-un loc în altul, Gabriela Bogos, are amenzi în valoare de 200 milioane lei vechi şi dă dureri de cap celor de la primărie care nu reuşesc să dea de ea. „Dosarele celor două persoane au peste 200 de pagini, e un adevărat foileton. Instanţele din Constanţa ne-au solicitat domeniul în care Teodora Ciobică ar putea să presteze muncă în folosul comunităţii şi o anchetă socială. Deci va primi cât de curând o sentinţă. Se pare că n-o interesează totuşi cuantumul amenzilor. A primit amenzi de la Poliţia Comunitară, Jandarmerie, Politia Rutieră, dar şi de la poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publicã. Cel mai probabil, va presta câţiva ani buni pentru datoriile pe care le are", a mai spus şeful Serviciului Financiar din cadrul Primăriei Vaslui.

Amenzi de câteva miliarde

sex_-_prostituate_2.jpg

În 2007, şeful Serviciului Comunitar Public Financiar Vaslui, Eugen Boţ, declara pentru ziarul „Evenimentul Regional al Moldovei", că recordul absolut în ceea ce priveşte amenzile neplătite îl deţine Teodora Ciobică. „Aproape zilnic, primim procese verbale de la Constanţa fiindcă a fost prinsă circulând pe bulevardul Aurel Vlaicu şi acostând bărbaţi. Amenzile ei au ajuns la două miliarde de lei", a mai spus Eugen Boţ, directorul SCPF Vaslui. Nu este de omis faptul că Teodora Ciobică figurează în 13 dosare aflate pe rolul Judecătoriei Constanţa, toate având ca obiect „reexaminarea sancţiunii contravenţionale - înlocuire amendă contravenţională". Ultimul dosar de acest gen a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanţa pe data de 15.12.2010, având ca număr unic 45345/212/2010, părţi fiind Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa - Poliţia Comunală Agigea (petent) şi Teodora Ciobică (intimat). Următorul termen a fost fixat pentru data de 9 august. De asemenea, numele femeii apare şi într-o cercetare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Potrivit anchetatorilor, în seara Revelionului din 2009, un bărbat a fost înjunghiat de concubinul Teodorei Ciobică, după ce i-ar fi făcut ochi dulci femeii.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1369

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 910

Știri Constanța azi Trafic îngreunat în zona ICIL, direcția Casa de Cultură spre gară (FOTO+VIDEO)

12 Mar 2024 1637

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 875

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților ar fi de acord cu o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța

25 Feb 2024 916

Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?

18 Feb 2024 942

Colindătorii au luat la pas străzile din municipiul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 2570

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

20 Dec 2023 1044

Pe străzile din Constanța şi-au făcut apariţia primii vestitori ai Crăciunului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Dec 2023 3752

Constanța Atenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

16 Nov 2023 885

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

15 Nov 2023 1726

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

10 Nov 2023 765

Incendiu parcare LIDL Constanța Inspirând prin acțiune. Patricia, voluntara de 17 ani, impresionează în prima ei intervenție (FOTO+VIDEO)

01 Nov 2023 2368

Incendiu parcare LIDL Constanța Căruciorul unui bebeluș scos de pompieri dintr-o mașină în flăcări (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 2703

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu auto în parcarea Lidl din zona ICIL! (FOTO+VIDEO)

29 Oct 2023 3163