Ancheta în cazul șicanării în trafic de la Constanța scoate la iveală detalii incredibile! Ce au stabilit polițiștii

Urmare a incidentului survenit în trafic, în data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța precizează că, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, între cei doi bărbați, de 36 de ani, respectiv 41 de ani, ar fi avut loc o șicanare în trafic, pe fondul unui conflict mai vechi, pe bulevardul Mamaia, în Mamaia Sat.

Potrivit IPJ Constanța, cele două autoturisme ar fi intrat în coliziune, moment în care șoferii ar fi oprit vehiculele, iar bărbatul de 41 de ani ar fi coborât de la volan, amenințându-l pe celălalt cu un obiect tăietor-înțepător.

Ulterior, ambii conducători auto și-ar fi continuat deplasarea către municipiul Constanța, apelând numărul de urgență 112.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție s-au deplasat către bulevardul Aurel Vlaicu, unde au interceptat cele două autoturisme. 

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului de 41 de ani reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și linșitii publice, amenințare și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, cercetările fiind preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Știri ConstanțaDoi bărbați au ajuns în custodia poliției după ce s-au șicanat în trafic (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Doi bărbați au ajuns în custodia poliției după ce s-au șicanat în trafic (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 843

Șicanare în trafic la Constanța terminată cu o condamnare. Furt de documente din Secția de Poliție

30 Nov 2020 3168

Al doilea suspect implicat în şicanarea în trafic din Constanţa a fost identificat. Pistolul folosit era de tip Airsoft

22 Apr 2017 7811

Update. Exclusiv. Poliţiştii din Constanţa în alertă. Un bărbat a ameninţat cu pistolul în trafic după o şicanare (galerie foto+video)

21 Apr 2017 23739

Afacere cu iz de reglare de conturi Șicanare în trafic între Năvodari și Lumina, pe DJ226

22 Dec 2014 2317