Atenție, șoferi! Încep lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Coiciu (GALERIE FOTO)

Sursa foto: Primăria ConstanțaEchipele Confort Urban  intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, tronsonul cuprins între strada Merișor și  strada Portiței. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat total, astăzi în intervalul orar 11:00-16:00.

Potrivit Primăriei Constanța, joi, 16 martie și vineri, 17 martie, va continua procesul de decopertare a carosabilului și vor fi instituite aceleași restricții de trafic rutier.

„Facem din nou apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări“ - au mai precizta reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție, șoferi! Lucrări de asfaltare în cartierul Coiciu. Se anunță restricții de trafic

31 Mar 2023 971

Lucrări de reabilitare în mai multe zone din municipiul Constanța

21 Mar 2023 1335

Constanța Echipele Confort Urban, lucrări pentru îmbunătățirea accesului în zona Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros" (galerie foto)

18 Sep 2020 1639

Primăria Municipiului Constanța Lucrări de frezare a carosabilului pe strada Soveja (galerie foto)

22 Aug 2019 1885

Se reabilitează mai multe străzi din Constanţa. Atenţie şoferi (galerie foto)

19 Aug 2019 2178