Averea și interesele comisarului șef Mădălina Sorina Vlangăr, noul sef interimar al IPJ Constanța! (DOCUMENTE)

 

 
  • Comisar șef Mădălina-Sorina Vlangăr este prima femeie care ocupă funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
 
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu a anunțat că Mădălina-Sorina Vlangăr (comisar șef) va fi împuternicită la comanda IPJ Constanța, în locul chestorului de poliţie Glugă Constantin Adrian.
 
Este prima femeie care ocupă funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
 

„Reorganizarea de sus până sus a IPJ Constanța. Întreaga structură organizatorică va fi regândită,. Desființez IPJ și îl vom regândi pentru a avea o șansă în lupta cu criminalitatea. Noua organigramă va fi adoptată în jurul datei de 15 octombrie, până atunci va fi conducere interimară.
 
Mădălina-Sorina Vlangăr, comisar–șef, în vârstă de 45 de ani, este noul sef interimar al IPJ Constanta. Aceasta este fost sef de brigadă de Combatere a Criminalității și a ocupat funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.
 
Noul IPJ Constanța va fi un proiect pilot care va fi model pentru celelalte IPJ-uri“ - a mai precizat ministrul Cătălin Predoiu.   

 
Averea și interesele noul șef al IPJ Constanța
 
În declarația de avere completată la data de 3 iunie 2023, comisarul șef Mădălina-Sorina Vlangăr, noul șef interimar al IPJ Constanța, deține, din 2011, îmreună cu soțul, un apartament în București, în suprafață de 80 mp, iar din 2019 are, tot împreună cu soțul, un apartament, în Spania, în suprafață de 60 mp., ambele bunuri fiind obținute prin contracte de vânzare cumpărare.
 
Mai departe, familia comisarului șef Vlangăr mai deține o Toyota Yaris (fabricată în 2014), un Peugeot 207 (fabricat în 2008), moto Kawasaki (fabricat în 2006), moto Aprilie (fabricat în 2006), un auto Ford Fusion (fabricatîn 2006), dar și bijuterii aur / argint (bodândite între anii 2000 - 2022) în valoare de 6000 de euro.

 
12,937.04 lei, 40.569 USD și 134,443.79 euro.
 

Venitul salarial din declarația de avere a fost anonimizat, fiind menționat doar sursa venitului, respectiv: Ministerul Afacerilor
Interne, Inspectoratul General al Poliției Române și Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, la care se adaugă 108.600 lei pensia soțului (Sorinel Preda), de la MAI.
 
Potrivit declarației de interese completate la data de 26 mai 2023, noul șef al IPJ Constanța este membru în Sindicat Diamantul și membru în Aspen Institute.
 
Potrivit site-ului Poliției Române, până de curând, comisar-șef de poliție Mădălina-Sorina VLANGĂR a fost împuternicită director la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.
 
Conform unei prezentări a MAI, comisar-șef de poliție Mădălina-Sorina VLANGĂR este ofițer de carieră, posedă o experiență internațională solidă și numeroase distincții internaționale, obținute ca urmare a activității desfășurate. În perioada 2006-2008, a fost ofițer specialist la Centrul ONU de Operațiuni Comune din Dili (Timorul de Est), iar între 2010-2011, a fost consilier principal la Misiunea OSCE în Kosovo. Ulterior, în perioada 2011-2017, a deținut funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Spaniei (consilier diplomatic I). A fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava și ofițer specialist în cadrul IGPR- Direcția Generală de Combatere a Criminalității Organizate.

Sursa foto: captură youtube.com
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
LIVE VIDEO+TEXT. Ministrul Cătălin Predoiu
Inspectorul șef al IPJ Constanța, chestor Constantin Glugă și-a înaintat demisia din funcție (VIDEO)


 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Aveți încredere în Poliția Constanța? Iată cum au votat respondenții

01 Oct 2023 1244

Ion Coman, președintele SIDEPOL - Filiala Constanța, precizări importante în contextul reorganizării IPJ Constanța (DOCUMENT)

20 Sep 2023 2080

Comisarul șef Mădălina Vlangăr, noul șef al IPJ, medalii și decorații! Ordinul Bărbăție și Credință în grad de cavaler (VIDEO)

30 Aug 2023 1951

Comisarul șef de poliție Sorina Vlangăr, noul inspector șef al IPJ Constanța! - „Vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete“ (VIDEO)

29 Aug 2023 2191

LIVE TEXT Șeful Poliției Române, la Constanța! Este prezentată Mădălina Sorina Vlangăr, prima femeie care va conduce IPJ Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Aug 2023 3035

Galeria comandanților! Iată cine a condus Poliţia Constanţa, din 1990 până în prezent. Mădălina Sorina Vlangăr, prima femeie care ocupă funcția de inspector șef

29 Aug 2023 2356

Ministrul Afacerilor Interne Comisar șef Mădălina-Sorina Vlangăr, noul șef interimar al IPJ Constanța (VIDEO)

28 Aug 2023 6252