LIVE TEXT Șeful Poliției Române, la Constanța! Este prezentată Mădălina Sorina Vlangăr, prima femeie care va conduce IPJ Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)



Chestor principal de politie Benone-Marian Matei se află azi, 29 august 2023, la sediul IPJ Constanța, pentru prezentarea comisarului șef de poliție Mădălina-Sorina Vlangăr, noul inspector șef al IPJ Constanța!
 
Evenimentul va începe de la ora 16.30.
 
Amintim că aseară ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu a anunțat că Mădălina-Sorina Vlangăr (comisar șef) va fi împuternicită la comanda IPJ Constanța, în locul chestorului de poliţie Glugă Constantin Adrian.

UPDATE. 

La conferința de presă organizată la IPJ Constanța participă și fostul șef al IPJ Constanța, chestorul Constantin Glugă. 

„Personal am solicitat eliberarea din funcție. Nu am menționat încetarea raporturilor de serviciu din MAI. Nu ies la pensie. rămân în cadrul IPJ. Vor fi stabilite anumite sarcini pentru persoana mea“ - a precizat chestorul Constantin Glugă, fostul șef al IPJ Constanța. . 

„Postul de Poliție de la Vama Veche arată jalnic. Vedem în funcție de posibilitățile financiare cum ne vom organiza. Voi face tot ce ține de mine pentru a da o șansă proiectului de reorganizare al IPJ Constanța. “ - a precizat Chestor principal de politie Benone-Marian Matei

Dataliat 

„Sunt comisar-șef de poliție Mădălina Vlangăr, sunt absolventă a Academiei de Poliție promoția anului 2000, am o experiență de 23 de ani în poliție. Este o carieră muncită, cum spunem noi, «de la talpă», am trecut prin diverse domenii în Poliția Română. Până ieri (nr., 28 august 2023), am îndeplinit atribuțiile de director al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională (nr., CCPI) și de astăzi mă aflu la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, unde am primit misiunea pe care o cunoașteți de la conducerea Poliției Române și conducerea Ministerului de Interne. Vreau să fiu sinceră cu dumneavoastră, nu dețin singură panaceul! Sunt aici să mă bazez pe experiența atât a experților din Poliția Română, cât și pe experiența colegilor de la IPJ Constanța. Aș dori să fiți conștienți de faptul că sunt mulți polițiști în Poliția Română dedicați, profesioniști, profesia de polițist este o profesie care se face cu vocație. Mulțumesc conducerii Poliției Române pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. În această perioadă, împreună cu specialiștii din IGPR și cu specialiștii din IPJ Constanța vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete. Nu vom neglija situația operativă. Prioritatea mea numărul 1 este siguranța cetățeanului și siguranța străzilor pe care circulă copiii noștri și ai polițiștilor “.
 
Chestorul Adrian Glugă a făcut următoarele precizări: „Este momentul la care pot să fac o clarificare - personal, am solicitat eliberarea din funcție tocmai pentru a mă pune la dispoziția eșaloanelor superioare care au verificat și vor verifica în continuare toate aspectele legate de incidentul de la Vama Veche – 2 Mai, fapt pentru care, după eliberarea din funcție, am fost pus la dispoziție și precizez că nu am solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne - cred că este important să subliniez acest lucru“.
 

Întrebat fiind de presă dacă va ieși la pensie, așa cum s-a spus, chestorul Adrian Glugă a precizat: „Nu, în niciun caz!“. În continuare, acesta a explicat că va rămâne în cadrul IPJ, urmând ca, în conformitate cu legile în vigoare, să fie stabilite anumite sarcini pentru a le îndeplini. De asemenea, răspunzând la o altă întrebare, chestorul Adrian Glugă a precizat că rămâne la Constanța.
 
Chestor principal de poliție Benone Marian Matei, inspectorul general al IGPR: „Plecăm cu dorința de a ne îndeplini obiectivele. Mental, trebuie să fim setați să ne îndeplinim obiectivele. Și sunt convins, având în vedere și experiența partenerilor interni, și a celor externi și experiența polițiștilor români că acest proiect va fi un proiect ce va genera eficiență pentru Poliția Română“.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Galeria comandanților!
Iată cine a condus Poliţia Constanţa, din 1990 până în prezent. Mădălina Sorina Vlangăr, prima femeie care ocupă funcția de inspector șef


Averea și interesele comisarului șef Mădălina Sorina Vlangăr, noul sef interimar al IPJ Constanța! (DOCUMENTE)




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Aveți încredere în Poliția Constanța? Iată cum au votat respondenții

01 Oct 2023 1245

Ion Coman, președintele SIDEPOL - Filiala Constanța, precizări importante în contextul reorganizării IPJ Constanța (DOCUMENT)

20 Sep 2023 2080

Comisarul șef Mădălina Vlangăr, noul șef al IPJ, medalii și decorații! Ordinul Bărbăție și Credință în grad de cavaler (VIDEO)

30 Aug 2023 1951

Comisarul șef de poliție Sorina Vlangăr, noul inspector șef al IPJ Constanța! - „Vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete“ (VIDEO)

29 Aug 2023 2192

Galeria comandanților! Iată cine a condus Poliţia Constanţa, din 1990 până în prezent. Mădălina Sorina Vlangăr, prima femeie care ocupă funcția de inspector șef

29 Aug 2023 2356

Averea și interesele comisarului șef Mădălina Sorina Vlangăr, noul sef interimar al IPJ Constanța! (DOCUMENTE)

29 Aug 2023 8729

Ministrul Afacerilor Interne Comisar șef Mădălina-Sorina Vlangăr, noul șef interimar al IPJ Constanța (VIDEO)

28 Aug 2023 6253