Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea va construi un lăcaș de cult în Mamaia Sat

Imagine cu rol ilustrativAgenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă  publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Biserica Creștină Adventistă de Ziua a Șaptea Conferința Muntenia, prin Mandache Robert.

Este vorba de construirea unui imobil P+2E - lăcaș de cult și spații de cazare aferente, împrejmuire terenm organizare de șantier și desființare imobile existente, care este propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Sat, str. C1, nr. 50, lot 2, județul Constanța.


Informaţiile privind  proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul  autorităţii competente pentru protecţia mediului -mun.Constanta, str. Unirii nr. 23.


Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea (abreviat Biserica Adventistă) este o denominațiune creștină care în principal se distinge prin păstrarea sâmbetei, a șaptea zi a săptămânii iudeo-creștine, ca fiind Sabatul. Denominațiunea s-a dezvoltat din mișcarea millerită în Statele Unite ale Americii la mijlocul secolului al XIX-lea și a fost fondată oficial în 1863. Printre fondatorii ei a fost Ellen White, ale cărei scrieri se bucură de un respect aparte din partea bisericii mai ales în ceea ce privește învățăturile cu privire la un stil de viață sănătos. Cu toate acestea, adventiștii consideră Biblia regula supremă de credință și practică și standardul prin care va fi testată orice învățătură și experiență în conformitate cu doctrina protestantă "Sola Scriptura"

Biserica mondială este condusă de o Conferință Generală, împărțită în regiuni mai mici administrate de diviziuni, uniuni de conferințe și conferințe locale. Conform statisticilor din aprilie 2017, numără peste 20 de milioane de membri (la care se adaugă copiii acestora și credincioșii care frecventează biserica fără a fi încă botezați), are o prezență misionară în peste 200 de țări și teritorii și este diversificată din punct de vedere etnic și cultural. Biserica are în subordine 7800 de școli în care învață peste 1,5 milioane de persoane, 700 de spitale și clinici medicale, case de editură în toată lumea, și de asemenea o organizație proeminentă de ajutor umanitar cunoscută sub numele de Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA).


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şantier în parcarea de lângă Biserica Adventistă din Constanţa. Ce magazin nou va fi amenajat aici (galerie foto)

03 Jun 2019 3150

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea invită constănţenii la Festivalul Mării

15 Aug 2014 2946

Concert în Constanţa susţinut de Corul Bărbătesc al Bisericii Adventiste

18 Jul 2014 2171