Boreal-Plus, de la idee la realizare



Proiectul Boreal Plus cuprinde un ansamblu rezidențial localizat în Constanța Nord, construit pe o suprafață de 64.440mp, ce pune la dispoziție 691 de locuințe, dintre care 18 case de locuit și 673 apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, toate acestea fiind situate în 9 blocuri moderne din  cartierul rezidențial.

Ansamblu rezidențial de lux în Constanța Nord

Întreg procesul de construcție este proiectat în 3 faze de dezvoltare, pe durata a 4 ani, din 2020 până în 2024în prezent fiind disponibile la vânzare apartamentele aferente Fazei 1 de dezvoltare - 3 blocuri in curs de finalizare, cu livrare până la finalul acestui an.

Prin ce se caracterizează proiectul Boreal Plus

Minimalism și modernitate

Proiectul Boreal Plus din Constanța Nord este realizat în armonie cu mediul înconjurător, cu finisaje de calitate excelentă, bine definite, toate contribuind la un stil arhitectural modern și de bun gust. De asemenea, stilul arhitectural își pune amprenta asupra cartierului rezidențial Boreal Plus prin minimalism și un design curat, ce denotă rafinament și naturalețe.

Accesibilitate și facilități

Cel mai important aspect pe care trebuie să îl iei în considerare când ai decis să investești într-un imobiliar este accesibilitatea. Nu te avantajează cu nimic dacă alegi o locuință care arată foarte bine și este construită din materiale premium dacă aceasta nu are acces la punctele de interes precum stațiile de transport sau zonele comerciale.

Casele și apartamentele din complexul rezidențial Boreal Plus sunt construite atât din materiale prietenoase cu mediu și de calitate superioară, dar oferă și accesibilitate rezidenților. Datorită poziționării strategice, într-o zonă rezidențială liniștită și în continuă dezvoltare, complexul rezidențial Boreal Plus le oferă locuitorilor, pe lângă relaxarea specifică unei zone liniștite, și accesibilitatea de care au nevoie. Spre exemplu, complexul este poziționat în apropierea a mai multe puncte de interes, furnizând o mulțime de facilități locuitorilor. Aparte de centrele comerciale din proximitate - Mega Image, Penny Market, Boreal Plus are un hypermarket Kaufland în interiorul ansamblului și se află în vecinătatea marilor centre precum TOM Mall, VIVO Mall, Carrefour, Decathlon, Selgros, și Auchan, având acces facil și la unități medicale și educaționale. De asemenea, poziționarea ansamblului oferă acces direct la Bulevardul Tomis.

BOREAL PLUS Constanța îmbunătățește considerabil viața oamenilor care aleg să locuiască aici

Ansamblul oferă siguranță: siguranța construcției, siguranța seismică, acces securizat, comunitate sigură, închisă, ba chiar si siguranța investiției este asigurată.

Clădirile blocurilor si caselor asigură costuri mai mici de amenajare, exploatare si întreținere. Acestea oferă un mod de locuire sănătos: aer curat atât în interiorul cât și în exteriorul locuinței. Astfel, locuirea in acest complex are un impact pozitiv asupra bunăstării mintale și a sănătății fizice.
 
Dacă ești în căutarea unei locuințe în Constanța, cartierul rezidențial Boreal Plus ar trebui să fie pe lista ta de priorități în materie de imobiliare. Indiferent că vei alege un apartament cu două camere sau o casă individuală cu teren mare de 450 mp, calitatea vieții pe care Boreal Plus o oferă va fi întotdeauna în conformitate cu cele mai ridicate standarde.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Cumpărări directe Constanța Penitenciarul Poarta Albă cumpără pachet de servicii de medicina muncii (DOCUMENT)

08 Apr 2024 500

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 573

„Intră frig şi ieşi căldură/ Să se facă vreme bună“ Tradiții pentru spor și sănătate la echinocțiul de primăvară!

20 Mar 2024 663

#ConstanțaEsteBine A doua zi de Crăciun

26 Dec 2023 1023

Fenomen rar Aurora boreală vizibilă și din România

05 Nov 2023 2374

O cafenea a fost înființată în Constanța, în cartierul Boreal

11 Sep 2023 955

Mai multe centre comerciale și zone din Constanța, fără apă la robinete pentru efectuarea unor lucrări

03 Jul 2023 997

RAJA Luni se oprește apa în mai multe zone din Constanța! Cine este afectat

02 Jul 2023 3782

RAJA Se oprește apa în mai multe zone din Constanța! Cine rămâne fără apă la robinete

30 Jun 2023 1072

Mai multe zone și centre comerciale din Constanța, fără apă la robinete pentru efectuarea unor lucrări

29 Jun 2023 1042

Cum să obții un venit sigur cu efort minim

24 Mar 2023 1860

Ziua Viorelei Filip. Artista din Tuzla împlinește 72 de ani

15 Mar 2023 1361

IMPACT Developer & Contractor a finalizat primele 209 apartamente din Boreal Plus

07 Mar 2023 1486

IMPACT Developer & Contractor a finalizat primele 209 apartamente din Boreal Plus

07 Mar 2023 950

Autorizație de construire pentru Impact Developer & Contractor SA. Va construi o grădiniță în cartierul BOREAL

10 Feb 2023 1351