Caz de sclavie în județul Brașov Un copil, ținut în cușcă și exploatat la stână






 
  • DIICOT Brașov a percheziționat două stâne din județ, după ce polițiștii au aflat că un copil de 13 ani este exploatat la stână, iar că de 4 ani este ținut într-o cușcă.

Polițiștii și procurorii DIICOT Brașov fac miercuri două percheziții la stâne din județ, unde un copil ar fi fost exploatat prin muncă și ar fi fost ținut într-o cușcă, potrivit stiripesurse.ro.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii DIICOT Brașov, fac miercuri percheziții domiciliare la două așezări pastorale (stână și grajduri), situate în județul Brașov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și rele tratamente aplicate minorului, informează IGPR.

Din cercetările efectuate într-o cauză penală, finalizată prin trimiterea în judecată a trei persoane, a reieșit faptul că, în perioada 2018 – 2022, o victimă minoră ar fi fost exploatată prin obligarea la muncă în condiții deosebit de grele de către o persoană, proprietară a unor stâne situate într-o comună din județul Brașov.

Persoana vătămată minoră ar fi fost agresată, în mod repetat, adăpostită într-o cușcă amenajată la stână, fără minime condiții de igienă și ținută într-o continuă stare de aservire.

Audierile în acest caz se vor desfășura la sediul DIICOT Brașov.

La acțiune participă Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române, dar și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Citește și

Societăți ce se ocupau cu comerțul de material lemnos, amendate. Iată pentru ce

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz cutremurător în Sighetul Marmației ”Nu am avut bani să îl îngrop” susține tatăl băiatului de 14 ani ținut mort într-un sac în cușca câinelui

24 May 2022 1367

Caz șocant în județul Maramureș Trupul unui copil de 14 ani, decedat de mai bine de o lună era ținut ascuns în cușca unui câine

24 May 2022 1485

Horoscop pentru marți, 12 aprilie 2022. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

12 Apr 2022 1220