Ce a decis Consiliul de Supraveghere al Gazpromneft Marine Bunker Balkan. Compania a amenajat Digul de nord pentru acostarea navelor, în Portul Constanța

Clădirea în care se află sediul societății, în Constanța
  • Mandatul lui Vladimir Condrat în funcția de director general a fost prelungit până la data de 31 mai 2023.
  • Decizia a fost luată ca urmare a faptului că mandatul directorului general expirase la finele lunii mai 2022.
  • În 2021, Gazpromneft Marine Bunker Balkan s-a divizat, iar nou înființata firmă Balkan Marine Bunker SRL a primit navele și echipamentele, vezi link-ul din text.
 
Gazpromneft Marine Bunker Balkan este o societate pe acțiuni, cu mod de administrare dualist.
 
Înființată în 2011, firma are activități servicii anexe transporturi pe apă și are  sediul în Constanța, strada Traian 68A, etaj 4, clădirea GMB.


 
Acționarii sunt două companii cu sediul în Rusia, Sankt Petersburg , respectiv Gazpromneft Marine Bunker LLC, înființată în  octombrie 2007, companie membră a grupului Gazprom Neft – companie cu un capital majoritar de 99,9867%, iar diferența de procente aparține GPN-Proiect LTD, înființată în decembrie 2019.
 
Compania are un mod de administrare dualist, așa cum este menționat la Oficiul Registrului Comerțului, mai exact, are un Consiliu de Supraveghere compus din cinci membri și un director  general unic.
 
Consiliul de Supraveghere s-a întrunit legal și statutar în conferință pe data de 30 mai a.c. și a stabilit prelungirea mandatului directorului unic general Vladimir Condrat din Constanța, până la 31 mai 2023, acesta fiind angajat din anul 2018.
 
Membrii Consiliului de Supraveghere, compus din cinci persoane, cetățeni ruși, respectiv consilierii  Nikita Anichkin, Dmitriy Tolstykh, Alexey Medvedev, Vitaly Osipov și Evgenii Zholobov, toți au manfdatele prelungite până pe 27 mai anul viitor.
 
În același timp cu prelungirea mandatelor consiliului și directorului unic al societății, a fost numită societatea House &Contaudit SRL , înființată în 2021, cu sediul în Cumpăna , reprezentată de Hornea Mădălina -Liliana, în calitate de auditor persoane juridice cu mandat până în mai anul viitor

 
Despre Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA
 

În anul 2013, Gazpromneft Marine Bunker LLC, companie membră a grupului rus Gazprom Neft, a finalizat achiziţia tuturor acţiunilor societăţii româneşti Marine Bunker Balkan SA.
 
Marine Bunker Balkan SA desfășura activităţi de bunkeraj în Marea Neagră (alimentarea cu combustibil a navelor).
 
La rândul său, Gazpromneft Marine Bunker LLC este o filială a Gazprom Neft, care furnizează combustibil de consum pentru nave maritime şi fluviale.
 
Societatea Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA apare anul trecut pe portalul Tribunalului Constanța , în calitate de petent alături de Balkan Marine Bunker Assets SRL, intimat fiind Oficiul Registrului Constanța, în dosarul 3337/118/2021, privind litigii cu profesioniștii.
 
Dosarul s-a soluționat rapid , în favoarea petenților, chiar ORC nu a făcut apel și aceasta este decizia instanței
 

Hot.:
 Admite cererea - privind înscrierea de menţiuni - formulată de către societatea GAZPROMNEFT MARINE BUNKER BALKAN SA .
 Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor cuprinse în Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor societăţii GAZPROMNEFT MARINE BUNKER BALKAN SA din 13.04.2021, cu privire la : • divizarea parţială a societăţii ; • reducerea capital social de la 30.150.000 lei la 25.613.900 lei prin transferul către societatea nou înfiinţată a navelor şi echipamentelor prezentate în detaliu în proiectul de divizare publicat în Monitorul Oficial nr 525/08.02.2021; Dispune publicarea în Monitorul Oficial - partea a IV a – a Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor societăţii GAZPROMNEFT MARINE BUNKER BALKAN SA din 13.04.2021. Admite cererea de autorizare şi înmatriculare formulată de către societatea BALKAN MARINE BUNKER ASSETS SRL. Autorizează - ca efect al divizării societăţii GAZPROMNEFT MARINE BUNKER BALKAN SA - constituirea şi dispune înmatricularea în registrul comerţului a societăţii BALKAN MARINE BUNKER ASSETS SRL, cu datele cuprinse în actul constitutiv întocmit la data de 13.04.2021 . Cu drept de apel la Curtea de Apel Constanţa , în termen de 30 zile de la comunicare , cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Constanţa . Pronunţată în şedinţă publică , azi , 02.06.2021.

 
Prin urmare societatea s-a divizat, iar nou înființata firmă Balkan Marine Bunker SRL a primit navele și echipamentele.
 
Despre ce nave este vorba puteți citi mai multe aici
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, societatea este din nou petent, în dosarul 8378/212/2022, de data aceasta intimat este ANAF-Direcția Antifraudă Fiscală 2, și are primul termen în luna septembrie.
 
Despre SC Balkan Marine Bunker SRL
 
Societatea Balkan Marine Bunker SRL  provine din divizarea parțială a Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, cu același obiect de activitate, are asociat unic GPN Foreign Assets Management LLC  cu sediul în Rusia, Sankt Petersburg, înființată în 2020, și administrată de Trufaș Tatiana-Magdalena , născută în județul Teleorman, printr-un mandat cu atribuții limitate care expiră la sfarșitul lunii august.
 
Amintim, pe 20 noiembrie 2019, Administraţia Porturilor Constanţa a obţinut de la municipalitate autorizaţia de desfiinţare nr. 120 - „Desfiinţare lucrări de executare conform A.C. nr. 201/13.02.2006 -  «Amenajări dig de larg pentru acostare nave în aşteptare - Port Constanţa Nord»“, lucrările urmând să fie realizate de SC Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
A fost emis un act de urbanism Digul de larg pentru acostare nave, amenajat de Gazpromneft Marine Bunker Balkan
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța respinge intrarea în insolvență a SC Balkan Marine Bunker Assets SRL! Firma este controlată de o companie din Rusia

15 Feb 2024 1039

După Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA Și Balkan Marine Bunker Assets SRL, din Constanța, controlată de o firmă din Rusia, își cere insolvența!

11 Feb 2024 947

Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, din Constanța, controlată de două companii din Rusia, cere să intre în insolvență!

09 Feb 2024 1126

Firme Constanța Schimbări în Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, care are acționariat rusesc

10 Jul 2023 954

Modificări în firma cu acționariat rusesc Gazpromneft Marine Bunker Balkan. Sediul este la Constanța

07 Feb 2022 1427

A fost înființată o nouă firmă la Constanța. Cu ce se va ocupa Balkan Marine Bunker Assets SRL

21 Aug 2021 2373

Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, modificări în societate

20 Aug 2021 1418

Asociații Gazpromneft Marine Bunker Balkan s-au întâlnit la Constanța. Ce au discutat

10 Sep 2020 1527

Societatea constănțeană Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA. Mandatul directorului general unic, prelungit

06 Jul 2020 2218

A fost emis un act de urbanism Digul de larg pentru acostare nave, amenajat de Gazpromneft Marine Bunker Balkan

22 Nov 2019 1849

Investiţie a Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA în Portul Constanţa. Este vizat digul de larg pentru acostare nave

11 Feb 2019 5515

Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA i-a prelungit mandatul directorului general unic

03 Sep 2015 2753