Ce au descoperit inspectorii vamali din Constanța în două containere sosite din China (FOTO)

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud - Direcția Regională Vamală București, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate în 2 containere sosite din China, aparținând unor societăți comerciale cu sediul în Ucraina și în România, au descoperit in cadrul efectuarii controlului fizic 933 bunuri, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mărcile Disney și Talking Tom. 

Valoarea estimată a bunurilor, în situația în care ar fi fost comercializate pe piața la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 222.000 lei.

În conformitate cu prevederilor legislației unionale și naționale, autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun.

foto: Autoritatea Vamală Română 


Citește și: Turiști, fiți pe fază. Poliția a confiscat o întreagă marcă contrafăcută în Constanța! Iată cum procedau vânzătorii (FOTO)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.