Ce cumpără Primăria Mihai Viteazu, județul Constanța, de la o firmă din Timișoara?


 
 Primăria Comunei Mihai Viteazu, județul Constanța achiziționează servicii de implementare infrastructură cloud based pentru debirocratizarea proceselor instituției (front office – back office) de la firma  Aconnect Smart Software SRL. 
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 1.000.000 lei. 

Anunțul a fost publicat în SEAP la data de 21 iunie 2023.


 Descriere succintă a achiziției
 
Achiziția este realizată în contextul implementării proiectului cu titlul “ Ecosistem digital interconectat si integrat in cadrul ITI Tulcea - Comuna Mihai Viteazu (Constanta)” proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară 2 „Administrație publica și sistem judiciar accesibile și transparente”, Obiectivul specific 2.1„Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP”, Contractul de finanțare nr. 649 din 29.03.2022.
 
De asemenea, autoritatea contractantă urmărește prin această achiziție realizarea interconectării cu celelalte UAT-uri din cadrul Asociației ITI Delta Dunării pentru a crește gradul de colaborare cu membrii asociației, pentru a asigura o comunicare mult mai eficientă cu aceștia și pentru a oferi cetățenilor din arealul geografic al asociației un acces rapid, standardizat și securizat la serviciile publice ale administrației publice locale.
 
Prin contractul ce se va încheia, având în vedere termenul scurt pentru implementarea proiectului, se urmărește implementarea într-un timp scurt a unei soluții informatice mature care să poată fi accesată de către cetățeni cu ușurință de pe orice tip de dispozitiv, din orice locație și la orice oră. Activitățile din cadrul contractului vor fi demarate la primirea ordinului de începere din partea Achizitorului în urma semnării contractului de achiziție publică de ambele părți. Perioada de implementare a contractului este de 4 luni calendaristice de la semnarea contractului.

 
 Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare /informatii suplimentare, cu cel putin 11 zile înainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor, in conditiile in care solicitarile se vor adresa cu cel putin 18 zile înainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor. Clarificarile depuse dupa acest termen nu vor mai fi luate in considerare. Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP (http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub). In conformitate cu prevederile art.156, alin (1) lit. b. din Legea 98/2016 – Toate specificatiille tehnice, serviciile, standardele si cerintele mentionate si solicitate in cadrul documentatiei de atribuire (inclusiv caiet de sarcini, studiu de fezabilitate) sunt insotite de mentiunea „sau echivalent”.
 

 
Despre Aconnect Smart Software SRL
 
În februarie 2023, societatea Aconnect Smart Software a semnat contractul cu reprezentanții comunei Beștepe, din județul Tulcea, vizând un proiect similar, iar în 2022 au fost semnat de aceeași firmă contracte similare cu Primăria Mihail Kogălniceanu și cu Primăria Grindu.
 
Recent, un contract similar a fost semnat de Aconnect Smart Software și cu Primăria Comunei Văcăreni.
Compania Aconnect Smart Software SRL a fost înființată la finele anului 2020 și are sediul social în Timișoara, pe strada Putna nr. 13, obiectul de activitate principal fiind reprezentat de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).

Asociați cu părți egale și administratori sunt Gabriel Al-Baba și George Daniel Anghel.
 
Numele lui Gabriel Al-Baba figurează și în Distribution Net System SRL, Aconnect International Software SRL, Aconnect RPA Solutions SRL și Netlink International SRL, toate din județul Timiș.
 
La rândul său, George Daniel Anghel figurează și în Insights Enterprise SRL Brașov, Digitax Online Public Services SRL București (unde este administrator), dar și Netling International SRL Timiș.
 
Pentru a reveni la Aconnect Smart Software SRL, în 2022 firma a declarat 0 angajați, profit peste 150.000 de lei și cifra de afaceri peste 160.000 de lei.
 
Potrivit termene.ro. în anul 2022, firma a raporatat o cifră de afaceri de 2.520.500 lei, un profit de 2.313.014 lei la un număr 1 angajat.
 
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 Citește și: Centrul de Informare Turistică din comuna constănțeană Mihai Viteazu devine Substație de Ambulanță! O construiește partenerul lui Bucovală, de la Bueno Comp (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Un imobil de pe strada Mihai Viteazu din Mangalia va fi demolat de Altion Serv SRL (DOCUMENT)

18 Apr 2024 399

Afaceri Constanța Primăria Mihai Viteazu a vândut bunuri imobiliare mai multor persoane fizice

10 Apr 2024 493

Licitații Constanța Primăria Mihai Viteazu cumpără mobilier școlar pentru dotarea sălilor de clasă, a cabinetului psihopedagogic și a laboratorului multidisciplinar (DOCUMENT)

08 Apr 2024 395

Licitații Constanța Laura Maria Actual Business SRL, contract de 200.000 de euro cu Primăria Mihai Viteazu, pentru catering la Liceul Tehnologic din comună (DOCUMENT)

08 Apr 2024 395

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 652

Primăria comunei Costinești, județul Constanța dotează cu mobilier și materiale didactice Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“ (DOCUMENT)

29 Mar 2024 590

În atenția șoferilor Trafic restricționat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, din cauza unor lucrări de asfaltare

20 Mar 2024 776

Licitații Constanța Primăria Mihai Viteazu cumpără echipamente TIC (DOCUMENT)

18 Mar 2024 605

Cumpărări directe Constanța Miruna Proiect SRL Năvodari asigură servicii de cadastrare pentru Primăria Mihai Viteazu, din județ (DOCUMENT)

15 Mar 2024 596

La mijloc sunt zeci de mii de euro Primăria Mihai Viteazu din județul Constanța, la judecată cu Airdom Company SRL din Brașov

21 Feb 2024 693

Cumpărări directe Constanța Iridex Group Salubrizare SRL a mai bifat un contract cu primăria Mihai Viteazu (DOCUMENT)

21 Feb 2024 653

Cumpărări directe Iridex Group Salubrizare SRL a bătut palma cu primăria Mihai Viteazu din județul Constanța. Firma va câștiga 100.000 lei (DOCUMENT)

16 Feb 2024 683

Primăria Poarta Albă, județul Constanța, contract cu două firme pentru alimentarea cu apă și canalizarea din zona E

13 Jan 2024 1625

Primăria Mihai Viteazu, județul Constanța, investește în infrastructură! Iată ce lucrări efectuează

29 Dec 2023 852

Comuna Mihai Viteazu a solicitat emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitare și modernizare străzi”

22 Sep 2023 759