Ce o sa faca Mazare cu Nemirschi?

cap_3.jpgO dată cu plecarea la Bucureşti, fostul vice şi-a tăiat craca de sub picioare # Numit ministru, Nicolae Nemirschi a demisionat la acea vreme din funcţia de consilier local, cât şi din cea de viceprimar

Numit ministru al Mediului în decembrie anul trecut, fostul viceprimar Nicolae Nemirschi a fost, timp de aproape un an, băiat de Capitală.

nicolae_nemirschi_04.jpgDacă senatorii şi deputaţii plecaţi din Consiliul Local Municipal Constanţa au mai revenit, cu ocazia întâlnirilor lunare ale aleşilor locali, printre cei din rândul cărora au plecat, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre poreclitul Nemos, care a considerat că problemele urbei al cărei vice a fost nu mai prezintă interes. Sau poate că atitudinea a fost menţinută doar în aparenţă, pentru că, în esenţă, ministerul condus de Nemirschi a dat câteva şuturi în fund, echivalând cu paşi înainte, administraţiei Radu Mazăre. Numai că, o dată cu plecarea la Bucureşti, fostul vice şi-a tăiat craca de sub picioare. Numit ministru, Nicolae Nemirschi a demisionat la acea vreme din funcţia de consilier local, cât şi din cea de viceprimar. Secretarul Consiliului Local, Marcela Enache, a declarat că, din punct de vedere legal, Nemos nu se poate întoarce pe funcţia de secund al lui Mazăre. „Potrivit Legii 215, acest lucru nu mai este posibil din cauza faptului că şi-a dat demisia", a declarat Marcela Enache. Pe de altă parte, zvonurile dau ca sigură reîntoarcerea lui Nicolae Nemirschi în primăria constănţeană. Văzut ca fiind unul dintre cei capabili, Nemos a fost considerat o mare pierdere pentru echipa lui Radu Mazăre. Însă, după plecarea din oraşul de origine, zvonurile unei rupturi între ministrul Mediului şi primarul Constanţei nu au întârziat să apară. Contactat telefonic, Nemirschi a declarat că nu s-a discutat încă revenirea sa în primăria condusă de Radu Mazăre şi că în următoarea perioadă se va ocupa de campania electorală. „Şi partidul are nevoie de mine", a spus amuzat Nicolae Nemirschi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Vinerea Mare, polițiștii din Constanța împart zâmbete și cadouri pentru copii (VIDEO)

03 May 2024 459

Generozitate în Vinerea Mare Surprize pentru copiii spitalizați în Constanța de la echipa Arimex Comexim 2000 SRL (FOTO)

03 May 2024 430

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 729

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 514

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 747

MAE Nouă cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza

01 May 2024 425

Tenis de masă Echipa feminină a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, vicecampioană națională la Under-13 (GALERIE FOTO)

01 May 2024 469

Volei. Miercuri, 1 mai 2024 CSM Constanța, ultimul meci al sezonului, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrare liberă!

01 May 2024 461

Mariana Gâju și echipa Primăriei Cumpăna aduc bucurie și speranță în sufletele celor defavorizați de sărbători (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 757

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 709

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 851

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 765

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 975

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 709

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 661