Cel mai așteptat show de revelion, oferit de UNTOLD


 
  • David Guetta va avea un show special din Paris, adus în România de UNTOLD și transmis la PRO TV.
 
UNTOLD pregătește cel mai asteptat party de Revelion pentru întreaga Românie, DAY ONE-ÎNCEPUTUL, ce va fi transmis la PRO TV. Organizatorii UNTOLD pregătesc și un show special pentru cei mai înfocați fani, care va putea fi urmărit pe pagina de youtube a festivalului, în aceeași seară.
 
UNTOLD ADUCE SHOW-UL DE REVELION LA PRO TV
 
Pe 31 decembrie, la PRO TV, televiziunea cu cea mai mare audiență din România, show-ul gândit de UNTOLD va fi prezentat de Pavel Bartoș și va începe la ora 23.30 și va dura până la ora 02.00. Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor avea momente special pregătite pentru cei aflați în fața televizoarelor în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții telespectatorii vor avea parte de un spectacol de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj-Arena, casa UNTOLD. Din această emisiune nu putea să lipsească nici Cabral, care a fost în acest an gazda producțiilor UNTOLD și PRO TV, Overnight și Sparks of Magic.
 
UNITED AT HOME - SHOW EXCLUSIV DE REVELION A LUI
DAVID GUETTA ADUS ÎN ROMÂNIA DE UNTOLD ȘI TRANSMIS  LA PRO TV
 
Cel mai bun dj din lume, David Guetta va avea un show special de la Paris, gândit special pentru noaptea de Revelion, ce va fi transmis pe întreaga planetă, iar PRO TV este singura televiziune din Europa de Est care va transmite concertul, ca parte a show-ului special de Revelion pregătit de UNTOLD. Artistul pregătește un show impresionant de lumini, lasere, dar vine și cea mai nouă muzică produsă în acest an în care nu a avut ocazia să se întâlnească fizic cu fanii lui. Pe lângă piesele care l-au consacrat, artistul aduce și piese compuse și inspirate din acest an pandemic, piese care conțin mesaje de speranță și iubire. David Guetta a fost votat în 2020, dj-ul numărul 1 al lumii și a primit, tot în acest an, premiul Best Electronic Act la MTV European Music Awards. Recent, una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, “Play Hard” a trecut de 1 miliard de vizualizări pe canalul său de youtube.
 
                                                                            DAY ONE
NERVO, SHOW SPECIAL PENTRU FANII FESTIVALULUI PE CANALUL DE YOUTUBE UNTOLD

 
Și surprizele nu se opresc aici. Tot pe 31 decembrie, pe pagina de youtube a festivalului UNTOLD, începând cu ora 22.00 fanii vor avea parte de un show al unor Dj internaționali îndrăgiți.
 
Aici line-up-ul vine cu NERVO, duo-ul feminin din muzica electronică, care pregătește un show special de revelion făcut pentru fanii din România, Quintino care a fost prezent pe mainstage-ul multor festivaluri mari din întreaga lume, Bassjackers și Julian Jordan. La miezul nopții, cei aflați pe pagina de youtube a festivalului vor putea urmări “ceremonia de închidere” a anului 2020 cu un foc de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe Cluj-Arena, casa festivalului UNTOLD.
 

Fanii vor avea ocazia să împartă același ecran cu artistul favorit prin camerele de zoom care vor fi puse la dispoziție de organizatorii festivalului UNTOLD.
 
Emisiunea DAY ONE este o inițiativă UNTOLD în parteneriat cu PRO TV și este susținută de Kaufland România, Ursus, Ballantine’s, Visa, Samsung, Vlad Casino, Red Bull, Emetix Hangover și Dare. Partenerii media ai evenimentului: KISS FM și REPUBLICA.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Milioane de români au vizionat show-urile UNTOLD de Revelion

01 Jan 2021 984

Extasy, prima aplicație din România, dedicată exclusiv experiențelor spectaculoase

21 Dec 2020 821

UNTOLD ODYSSEY Cinci zile de festival pe un vas de croazieră, în Marea Mediterană

17 Dec 2020 630

Fanii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA au șansa să ajungă DJ îndrumați de Danny Avila

15 Dec 2020 701

Ediția a șasea a festivalului UNTOLD S-a anunțat data evenimentului

26 Nov 2020 798

UNTOLD, cel mai urmărit festival românesc de pe TikTok din lume

16 Nov 2020 600

Raluca Turcan a făcut anunțul Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle și Summer Well, sprijinite de guvern

09 Sep 2020 1552

Campania Blood Network susține donarea de plasmă pentru pacienții care luptă cu COVID-19!

14 Aug 2020 1021

Vești bune pentru liceenii din anul terminal UNTOLD și NEVERSEA lansează Campania "BAC DE 10"

10 Jun 2020 815

Mesajul directorului de marketing NEVERSEA și UNTOLD, Edy Chereji „Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie”

02 Jun 2020 2106

Decizie de ultimă oră cu privire la biletele și abonamentele pentru NEVERSEA și UNTOLD

02 Jun 2020 1922

Pregătirile pentru UNTOLD și NEVERSEA merg înainte. Ce spun organizatorii

10 Mar 2020 1039

UNTOLD 2020 Peste 42.000 de fani și-au cumpărat abonament la cea de-a șasea ediție a festivalului

05 Dec 2019 2276

Festivalul NEVERSEA este nominalizat la categoria Best Major Festival la European Festival Awards

25 Nov 2019 1826

Festivalul UNTOLD Primele 15.000 de abonamente s-au vândut în 30 de secunde!

20 Nov 2019 1993