Record de participanți la UNTOLD Dubai! Peste 100 artiști internaționali vor urca pe scene în cele patru zile de festival (GALERIE FOTO)

Foto: UNTOLDPrima zi a festivalului UNTOLD Dubai a depășit așteptările participanților si ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 40.000 de fani din întreaga lume. În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.
 
Potrivit organizatorilor, peste 100 artiști internaționali vor urca pe scene în cele patru zile de festival, dintre cele mai așteptate show-uri fiind: PSY, G-Eazy, Tiesto, Hardwell, Major Lazer, Don Diablo, Sebastian Ingrosso și Timmy Trumpet, alături de John Newman, Ellie Goulding, Armin Van Buuren, Paul Kalkbrenner, care au creat o atmosferă incredibilă la scenele amplasate la EXPO City, în prima zi a festivalului.
 
Pe 15 februarie, unul dintre cele mai fascinate orașe ale lumii  a experimentat, în premieră, magia universului UNTOLD, odată cu debutul ediției inaugurale UNTOLD Dubai. 40.000 de fani entuziaști au ajuns în locația iconică, EXPO City Dubai, pentru a trăi bucuria oferită de creatorii UNTOLD, un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației.
 
UNTOLD, festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, a avut un debut spectaculos și a devenit un hub internațional al divertismentului. Mainstage-ul UNTOLD Dubai, locul dedicat superstarurilor la nivel global, a oferit un mix perfect de stiluri muzicale.
 

„Sunteți pregătiți sa fscriem istorie impreună? Veți merge acasa și veți spune că ați participat la prima ediție a celui mai mare festival organizat aici”, a declarat Armin van Buuren

 
Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai așteptați headlineri din prima zi de festival. Olandezul și-a uimit fanii cu un set live de două ore și a dat viață universului UNTOLD Dubai. Armin a demonstrat  încă o dată abilitatea excepțională pe care o are, aceea de a crea o conexiune unică cu fanii din întreaga lume.
 
Senzația pop internațională, Ellie Goulding, a fost de asemenea în centrul atenției. Artista britanică a oferit fanilor un show live uimitor, în care a inclus un mix de hit-uri, cu care a ajuns în topurile internaționale și piese de pe cel mai recent album, „Higher Than Heaven”.
 
Paul Kalkbrenner a oferit și mai multă emoție și i-a purtat pe fani într-o calătorie prin lumea muzicii techno. Fanii s-au conectat cu artistul german, iar la finalul set-ului său live, Paul Kalkbrenner și-a exprimat recunoștința față de fani.
 
O altă surpriză Mainstage a fost John Newman, un artist versatil care îmbină elemente soul, pop și electronice și care a creat un spectacol captivant.
Cu o multitudine de alți artiști de renume mondial care au urcat pe scenă pe parcursul serii, prima zi a acestui fenomen muzical a fost cu adevărat magică.

 
În cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD Dubai, fanii se vor bucura de show-urile unor artiști Tiesto, Hardwell, Tujamo, Badshah, Luciano și mulți alții.
 

Citește și: 

Anunț important pentru cei care participă la UNTOLD Dubai, primul mega festival de muzică din Orientul Mijlociu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Record de participanți la UNTOLD Dubai! Ce vedete au urcat pe scena festivalului (GALERIE FOTO)

19 Feb 2024 692

Anunț important pentru cei care participă la UNTOLD Dubai, primul mega festival de muzică din Orientul Mijlociu

08 Feb 2024 777

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 593

Experiența Untold Dubai începe cu Untold flying stage, o petrecere în aer, la peste 11 000 de metri altitudine

24 Jan 2024 600

Timp de 4 zile, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale

05 Dec 2023 791

UNTOLD Dubai anunță primii artiști prezenți la festival. Unii dintre cei mai apreciați DJ ai lumii sunt așteptați în orașul viitorului

10 Nov 2023 888

10.000 de fani din intreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție UNTOLD Dubai

04 Oct 2023 758

UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15 - 18 februarie 2024, la Expo City Dubai

26 Sep 2023 894

Mega Festivalul UNTOLD Dubai și Armin van Buuren lansează show-ul exclusiv de pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, Burj Khalifa

15 Aug 2023 751

Untold 2023 Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Emiratele Arabe și vedetă a serialului Dubai Bling de pe Netflix, DJ BLISS vine pe scena principală a festivalului

26 Jul 2023 866

UNTOLD, primul Mega Festival din Dubai are loc la Expo City Dubai în Februarie 2024

17 Jun 2023 1317