Untold 2023 Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Emiratele Arabe și vedetă a serialului Dubai Bling de pe Netflix, DJ BLISS vine pe scena principală a festivalului

În fiecare an, organizatorii UNTOLD reușesc să ofere un mix perfect de genuri muzicale cu cei mai talentați artiști și DJ din întreaga lume. Universul UNTOLD reprezintă o experiență memorabilă pentru pasionații de muzică. Una dintre premierele ediției de anul acesta este DJ BLISS, un artist care ajunge pentru prima dată la un festival european, un artist cu o traiectorie ascendentă, recunoscut pentru contribuția sa inovatoare la scena muzicii electronice din Dubai.

Născut și crescut în această metropolă dinamică, DJ BLISS și-a început cariera în 2004 și a avut o ascensiune rapidă pe scena locală și internațională. Cu o pasiune inconfundabilă pentru muzica electronică și abilitatea sa de se conecta cu publicul, DJ BLISS a devenit unul dintre cei mai căutați DJ din regiune. A fost primul producător și DJ arab care a avut un turneu și primul artist din Emirate care a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul realizat de iTunes, cu albumul „Made in Dubai”., au transmis organizatorii evenimentului. 

Înainte de a cuceri scena internațională, DJ BLISS a atras atenția lumii cu apariția, considerată un succes, în cadrul show-ului „That’s Entertainment”, difuzat pe canalul TV Dubai One. Acest show a reprezentat și o rampă de lansare pentru cariera sa muzicală, și i-a
oferit o platformă pentru a-și demonstra abilitățile de DJ în fața unui public mai larg.

Cu mixuri captivante și producții originale, a fost primul artist din Emiratele Arabe Unite care a semnat contracte cu marile case de discuri. În calitate de producător, BLISS a avut colaborări cu artiști de top printre care rapperul american Wiz Khalifa și Shaggy, artistul jamaican nominalizat cu premiul Grammy. Popularitatea sa a crescut și pe rețelele de socializare, unde și-a construit o comunitate devotată de ascultători și urmăritori, după ce DJ BLISS a avut rolul principal în serialul „Dubai Bling” de pe Netflix., au mai precizat organizatorii. 

Cunoscut și ca „reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu”, DJ BLISS, un talent remarcabil care a crescut pe scena muzicală din Dubai, a devenit un artist apreciat în întreaga lume pentru abilitățile sale muzicale și carisma de necontestat. Festivalul UNTOLD va fi scena perfectă pentru el să împărtășească pasiunea pentru muzică și să ofere un show, în premieră, pentru fanii unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, sâmbătă, 5 august.

Pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la acest festival magic, UNTOLD a deschis o listă de așteptare limitată.

Fiecare persoană interesată să participe la festivalul UNTOLD, dar care nu a reușit să obțină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe aceasta lista de asteptare vpe site-ul oficial al festivalului, https://ywg42hn534m.typeform.com/UTDWaitingList/

Lista de așteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani.


Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 3 - 6 august 2023. 


Citește și: 

 Festivalul UNTOLD 2023 este sold out

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 338

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 447

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 448

UNTOLD Universe caută designeri talentați pentru Fashion Village UNTOLD și Neversea

28 Mar 2024 616

Organizatorii UNTOLD pregătesc noi experiențe memorabile și un lineup impresionant pentru ediția 2024

21 Mar 2024 515

A doua ediție a festivalul Massif a fost un succes. Peste 43.000 de participanți în cele 4 zile de festival

18 Mar 2024 642

Peste 12.000 de participanți în cea de-a doua zi a festivalului Massif

16 Mar 2024 584

Peste 10.000 de fani s-au bucurat alături de artiștii preferați în prima zi de MASSIF

15 Mar 2024 444

Record de participanți la UNTOLD Dubai! Ce vedete au urcat pe scena festivalului (GALERIE FOTO)

19 Feb 2024 692

Record de participanți la UNTOLD Dubai! Peste 100 artiști internaționali vor urca pe scene în cele patru zile de festival (GALERIE FOTO)

16 Feb 2024 823

Anunț important pentru cei care participă la UNTOLD Dubai, primul mega festival de muzică din Orientul Mijlociu

08 Feb 2024 777

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 593

Experiența Untold Dubai începe cu Untold flying stage, o petrecere în aer, la peste 11 000 de metri altitudine

24 Jan 2024 598

Record absolut pentru bradul UNTOLD la cel mai mare eveniment caritabil al anului 140.000 de euro pentru educația copiilor vulnerabili

11 Dec 2023 671

Anul viitor, scena principală UNTOLD, va fi locul premierelor și aparițiilor speciale pentru un festival din România

08 Dec 2023 673