Actualitate

Cine va asigura revizia tehnică a automobilelor din parcul auto al CN Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa (document)

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa (CN ACN) anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contactului „Service parc auto (5 loturi)“, în valoare estimată de 240.000 de lei.
 
Ofertele de participare la această licitaţie vor fi depuse până pe data de 6.08.2018, ora 15.00, urmând să fie deschise în aceeaşi zi. Societăţile ofertante vor depune garanţiile de participare după cum urmează: pentru lotul 1 – 858 de lei; pentru lot 2 - 633 de lei; pentru lotul 3 – 799 de lei; pentru lotul 4 - 80 de lei şi pentru lotul 5 - 30 de lei. Garanţia de participare trebuie să fie irevocabilă. De asemenea, ofertanţii vor prezenta lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi, din care să rezulte că au prestat servicii similare, la nivelul unuia sau al mai multor contracte.
 
Cele cinci loturi vizează:
  • lot 1 - 11 autovehicule marca Audi, Volkswagen şi Skoda
  • lotul 2 - 13 autovehicule marca Ford
  • lotul 3 - 11 autovehicule marca Hyundai, Land Rover, Dacia şi Mercedes
  • lotul 4 - o automecanică Roman
  • lotul 5 - un buldoexcavator.
 
În total, este vorba despre 37 de autovehicule. Activităţile care fac obiectul contractului constau în revizia tehnică periodică la numărul de kilometri efectuaţi. Sunt vizate lucrările de întreţinere care nu pot fi amânate până la revizia anuală, şi anume înlocuirea uleiului, a filtrelor, a curelelor de distribuţie şi de transmisie şi a lichidelor de răcire şi de frână. Aceste revizii se vor efectua la un rulaj cuprins între 15.000 km - 50.000 km, în funcţie de model şi având în vedere recomandările producătorului. Presatorul va efectua revizia tehnică anuală, care are drept scop o verificare amănunţită a întregului autovehicul şi, implicit, menţinerea acestuia în stare tehnică normală de funcţionare, astfel încât să fie în permanenţă apt de utilizare. Cu această ocazie, se efectuează şi lucrările de pregătire a autovehiculelor pentru anotimpul rece, de asemenea, verificarea şi atestarea stării tehnice a acestora (ITP).
 
Reviziile anuale corespund unui rulaj de cca 45.000 km/autovehicul. Câştigătorul licitaţiei va presta şi reparaţii accidentale. Dacă achizitorul constată o funcţionare anormală a unui autovehicul între reviziile tehnice periodice şi cea anuală, va înştiinţa unitatea service şi se va stabili de comun acord o dată pentru aducerea autovehiculului la atelier pentru constatare şi efectuarea reparaţiilor necesare. Toate piesele de schimb şi materialele utilizate pentru efectuarea reviziilor tehnice, precum şi a reparaţiilor vor fi asigurate de prestator şi achitate de achizitor din fondurile prevăzute pentru lotul respectiv.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii publice, sunt următoarele: director general - Daniel Georgescu; director executiv Direcţia Juridică - Diana Niculescu; director executiv Direcţia Economică - Iatan Gheorghe; director executiv Direcţia Comercială - Bectemir Hermina; director executiv Direcţia Tehnic-Administrativă - Costel Ghinea, şef Biroul Auto - Ciprian Hotulig; CFPP - Daniela Boaghe; şef Serviciul Achiziţii - Sârbu Camelia.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dan Tivilichi şi CN APM, la judecată. Dosar nou înregistrat la Tribunalul Constanţa. Despre ce este vorba

19 Apr 2019 784

Reabilitarea şi consolidarea malurilor zonei Ecluza Cernavodă, la mâna constănţenilor (galerie foto)

16 Apr 2019 470

Administraţia Porturilor a primit răspuns de la APM Constanţa pentru extinderea drumului dintre Porţile 10 şi 10 Bis

16 Apr 2019 749

CN APM Constanţa va achiziţiona un baraj antipoluare pentru Porturile Constanţa şi Midia

12 Apr 2019 519

A fost anunțată societatea care va executa lucrările de construcție a drumului de acces în Poarta 7 a Portului Constanța (document)

10 Apr 2019 955

Cât va scoate din conturi CN APM Constanţa SA pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (document)

06 Apr 2019 480

CN APM Constanţa cumpără echipament de copiere şi imprimare de la o firmă din Bucureşti (document)

30 Mar 2019 592

Primăria Constanţa a eliberat autorizaţia de construcţie pentru platforme betonate în Portul Constanţa

28 Mar 2019 531

Contract Opal Construct a semnat cu CN APM Constanţa

27 Mar 2019 555

CN APM Constanţa, demersuri pentru proiectul privind creşterea adâncimilor şenalelor şi ale bazinelor şi a siguranţei navigaţiei

25 Mar 2019 650

Contract atribuit de CN APM Constanța. Ce firmă se va ocupa de construirea unei hale pentru parcarea mașinilor și a utilajelor (document)

23 Mar 2019 516

O societate din Bucureşti va furniza automobile Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (document)

14 Mar 2019 673

Judecătorii au motivat decizia în cazul lui Dan Nicolae Tivilichi (document)

08 Mar 2019 701

Hală logistică şi industrială, platforme şi reţele exterioare Investiţii noi în Portul Constanţa Sud, realizate de South Container Terminal

07 Mar 2019 601

Tar 09 Agigea SA extinde o platformă de depozitare din Portul Constanţa Sud - Agigea

06 Mar 2019 656