CJC, despre intenția de a schimba destinația clădirii Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin

  • Consiliul Județean Constanța a făcut precizări importante despre intenția de a a schimba destinația clădirii Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin din municipiul Constanța ce a fost reabilitat prin accesarea de fonduri europene.
  • „Centrul Multifuncţional Educativ Pentru Tineret” se doreşte să se constituie într-un obiectiv unic la nivelul Polului Naţional de Creştere Constanţa şi la nivelul întregului judeţ.
Urmare a unor articole apărute în ultimele zile în presa constănțeană cu privire la intenția conducerii Consiliului Județean Constanța de a schimba destinația clădirii Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin din municipiul Constanța ce a fost reabilitat prin accesarea de fonduri europene vă transmitem următoarele precizări:

1.  Așa cum am informat opinia publică prin nenumăratele comunicate de presă emise de către Biroul de Presă CJC de-alungul timpului și prin indicațiile cererii de finanțare, imobilul are ca destinație: “„Centrul Multifuncţional Educativ Pentru Tineret” se doreşte să se constituie într-un obiectiv unic la nivelul Polului Naţional de Creştere Constanţa şi la nivelul întregului judeţ, reunind sub auspiciile sale activităţi educative, culturale, terapeutice, de agrement cu mare valoare socială. Nevoia pentru un astfel de centru este evidentă, întrucât actualmente tinerii constanțeni nu dispun de un spațiu destinat cu precădere lor, în care să poată desfășura diferite tipuri de activități, să primească sprijin și să petreacă totodată un timp liber de calitate”.

2. Studenții sunt incluși în acest proiect de la început în calitate de principali beneficiari ai destinației acestuia: ”Principalii beneficiari direcți ai proiectului sunt tinerii din Polul Naţional de Creştere Constanţa. Cei 152.075 de tineri (preşcolari, elevi, liceeni, studenţi) ai judeţului Constanţa, fară discriminare de orice fel care vor putea beneficia de o structură socio-culturală adaptată nevoilor lor de dezvoltare şi integrare în societatea contemporană”., a transmis conducerea Consiliului Județean Constanța.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CJC a scos la licitație restul de lucrări de la Centrul de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer din Agigea

30 Jun 2022 489

Lotul 3 din contractul de transport persoane scos la licitație de Consiliul Județean Constanța, atacat la CNSC

25 Jun 2022 675

„Situația este critică” Mihai Lupu anunță „un moment istoric”. Un nou spital va fi construit la Constanța

23 Jun 2022 1282

Reguli pe care constănțenii trebuie să le respecte pentru a nu fi afectați de caniculă (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 456

LIVE TEXT Mihai Lupu, președinte CJ Constanța, despre construirea unui nou spital (GALERIE FOTO și VIDEO)

22 Jun 2022 862

Asistent medical șef din Spitalul Județean de Urgență, proces contra Consiliului Județean Constanța. Curtea de Apel a închis cazul!

20 Jun 2022 878

Contract atribuit de Consiliul Județean Tulcea pentru transportul dintre Sarighiol Deal și Rahman. Ce societate se va ocupa (DOCUMENT)

18 Jun 2022 685

Epopeea Spitalului Regional Constanța, din nou în atenție publică. A fost actualizat inventarul bunurilor de pe strada Viilor

18 Jun 2022 909

Integrisoft Solutions câștigă un nou contract de mentenanță fluxuri financiare de la Consiliului Județean Constanța

17 Jun 2022 558

Consiliul Județean Constanța, în ședință ordinară. Ce se va discuta

16 Jun 2022 413

Licitație publică privind închirierea unui spațiu comercial situat în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța

15 Jun 2022 976

Licitație publică privind închirierea unui spațiu comercial situat în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța

14 Jun 2022 468

Metoda PCR! Aparatul Consiliul Județean Constanța, supradimensionat și în acest mandat

14 Jun 2022 2346

Peste 280 de angajați ai Consiliului Județean Constanța primesc vouchere de vacanță (DOCUMENT)

13 Jun 2022 964

Licitația pentru sediul ISU va fi reluată de Consiliul Județean

07 Jun 2022 783