Compania Romcargo Maritim SA are un nou Consiliu de Administraţie!




Schimbări în Romcargo Maritim SA, înființată în 2006, specializată în operare portuară!

Compania - ce deține în Portul Constanța-Sud Agigea un terminal cu o suprafață de 71.000 mp și o dana de 200 m – are un nou Consiliu de Administraţie! Mai mult decât atât, recent, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor s-a decis schimbarea sediului social din București în incinta Portului Constanța.
 
Tot în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor s-a constatat renunţarea la mandatul de administrator, începând cu data de 19 iulie 2022, de către Leading Growth Management SRL, cu sediul în satul Tamaşi, comuna Corbeanca, strada judeţul Ilfov, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al societăţii
 
Totodată, s-a aprobat în unanimitate alegerea PNPL Strategy SRL, având sediul social situat în Tribunalul Bucureşti, în calitate de Administrator, cu puteri depline de administrare, începând cu data de 19.07.2022 şi până la data de 19.07.2026.
 
Ca urmare a renunţării la mandatul de administrator a Leading Growth Management SRL şi a alegerii Pnpl Strategy SRL, Consiliul de Administraţie al Societăţii va fi compus din următoarele persoane: (I) Nicolae Kovacs, cu domiciliul în Bucureşti, cu puteri depline de administrare, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, (II) Marina Niţă, din Olt, cu puteri depline de administrare, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie, Pnpl Strategy SRL, prin reprezentant permanent Alexandru Savin, în calitate de Administrator, cu puteri depline de administrare, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie.
 
Prezentele decizii au fost luate la data de 19 iulie 2022 și publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3619 din data de 26 august 2022.
 
Pe data de 20 iulie 2022, tot în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Romcargo Maritim SA, s-a aprobat mutarea sediului social al societăţii din Bucureşti, calea Floreasca, în municipiul Constanţa, Port Constanţa, sectorul Sud, judeţul Constanţa.

 
Nicolae Kovacs, din Bucureşti, este preşedinte al Consiliului de Administraţie
 

Potrivit Confidas.ro, Romcargo Maritim SA este controlată de Roca Investments SA, cu 60 % din capital, Adolf Bâclea, Inostrio Enterprises SRL și de Nicolae Kovacs, toți având 13.33 % din capital.  
 
Inostrio Enterprises SRL are sediul social în Constanţa, în Portul Constanta Sud Agigea și se ocupă de intermedieri în comerţul cu produse diverse.

Asociat unic este Codruța Dana Bogatu, din Constanța (soția fostului director portuar Eugen Bogatu).
 
Potrivit Confidas.ro, compania Inostrio Enterprises SRL a încheiat patru contracte de achiziții publice în valoare totală de 164.000 lei, iar printre autoritățile contractante se află Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri și Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu.
         
Codruța Dana Bogatu mai apare în Act Turism SRL, Andaluza Beach SRL, Stone Group SRL, Asclepios Imobiliare SRL și Corex C B SRL.

Roca Investments SA are sediul social în Bucureşti, Sectorul 2, a fost fondată în 2017 și se ocupă de activităţi ale holdingurilor.
 
Pentru anul trecut, fără niciun angajat, Roca Investments SA a declarat 0 lei cifra de afaceri, cheltuieli de 46.225.774 de lei și un profit net de 33.208.484 lei.
 
Roca Investments SA are 13 asociați, respectiv: Theodora Popa Liteanu, cu 16.57 % din capital, Impetum Investments SA, cu 14.69 % din capital, BT Investments SRL, cu 13.15 %, PIF Industrial SRL, cu 10 %, Adolf Bâclea, cu 8.28 %, Kovacs Nicolae, cu 8.28 %, Vetimex Capital SRL, cu 7.4 %, Dan Viorel Șucu, cu 5.25 %, Next Capital Solutions SRL, cu 4.14 %, Prebet Aiud SA, cu 4.99 %, Andrei Valentin Cionca, cu 3.7 %, Pop Ludovic Cristian, cu 2.46 % și Anodin Assets SA, cu 1% din capitalul social.
 
Savin Alexandru figurează ca administrator, Ioan Adrian Bindea este administrator și membru în consiliul de administrație, în timp ce Rudolf Paul Vizental este administrator președinte al Consiliului de Administrație.  
 
Adolf Baclea controlează Cosena SRL, iar în trecut a figurat în Andru Maritime SRL, Free Center Business Co LTD SRL, Global Agro Sil SRL, Fag Instalco Import Export SRL, Rom Ital Med SRL, Italcasa SRL și în BPS Construct Invest SRL, toate radiate.  
 
Nicolae Kovacs apare în Romcargo Maritim SA, New Age Ventures SRL, Roca Investments SA și administrează Bloomfield Partners SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Decizii importante în Romcargo Maritim SA! Printre asociați, soția fostului director portuar Bogatu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Forma juridică a Romcargo Maritim a fost schimbată

28 Nov 2023 976

Decizii importante în Romcargo Maritim SA! Printre asociați, soția fostului director portuar Bogatu

13 Sep 2021 3152

Comunicat de presă În plină criză, Romcargo iese din insolvență la 9 luni după preluarea de către ROCA Investments

11 Jun 2020 1393

Wall-Street O platformă de investiții, lansată anul trecut, preia cel mai mare terminal din Portul Constanța

28 Sep 2019 2624

supervizor.ro Operatorul portuar care asigură exporturile Dacia şi Ford a intrat în insolvenţă

07 Dec 2016 3664

Un operator portuar face investiţii Parc logistic de autoturisme, autocamioane şi mărfuri generale, în Portul Agigea

05 Mar 2015 4745

Un nou impuls pentru mediul de afaceri româno-ungar în scopul creşterii traficului de mărfuri prin Portul Constanţa

27 Nov 2014 2448

Cea mai mare navă-feribot din lume, în Portul Constanța Drumurile pe mare din Georgia și Ucraina se opresc la Tomis

17 Oct 2014 3808

Interes deosebit din partea regiunilor Caucaz şi Asia Centrală pentru linia de feribot Constanţa-Batumi - Ilyichevsk

16 Oct 2014 1870

Ministrul Ioan Rus vine joi în Constanţa Se lansează linia de feribot Constanta-Batumi-Ilyichevsk

14 Oct 2014 2492

Constanţa şi Krems, pe noul Drum al Mătăsii

09 Oct 2014 2511