Confort Urban face o achiziție foarte importantă! Sunt vizate șantierele din Constanța (DOCUMENT)

 
 
  • Achiziția de autoutilitare de 7,5 tone cu bena basculabilă și macara este necesară în vederea realizării în condiții optime a transportului echipamentelor și materialelor necesare desfășurării activității din cadrul șantierului de lucrări, reparații și reabilitare tramă stradală, la diversele puncte de lucru din municipiul Constanţa.
  • Conform sursei, beneficiarul achiziției va fi administratorul tramei stradale din municipiului Constanța, SC Confort Urban SRL, în speță, şantierul de lucrări, reparații și reabilitare tramă stradală din cadrul acestei instituții.
 
Confort Urban SRL, societate controlată de Consiliul Local Municipal Constanța, cumpără două autoutilitare cu bena basculabilă și cu macara!
 
Descrierea succintă
 
Potrivit licitatiapublica.ro, achiziția de autoutilitare de 7,5 tone cu bena basculabilă și macara este necesară în vederea realizării în condiții optime a transportului echipamentelor și materialelor necesare desfășurării activității din cadrul șantierului de lucrări, reparații și reabilitare tramă stradală, la diversele puncte de lucru din municipiul Constanţa.
 
Conform sursei, beneficiarul achiziției va fi administratorul tramei stradale din municipiului Constanța, SC Confort Urban SRL, în speță, şantierul
de lucrări, reparații și reabilitare tramă stradală din cadrul acestei instituții.
 
Toate aceste aspecte conduc la realizarea în condiții optime a lucrărilor şi implicit la eficientizarea activității Confort Urban SRL.
 
Contractul, în valoare de 705.432 de lei (aprox. 141 mii euro), a fost atribuit companiei Hiarom Invest, din București.
 
Conform Confidas.ro, asociat unic în firmă este Cătălin Dragomir, care îndeplinește și calitatea de administrator.

 
Pentru anul 2021, Hiarom Invest SRL a declarat cifră de afaceri 56.511.620 lei, un profit net de 3.585.677 de lei și 76 de angajați. 
 

Tot potrivit Confidas, Hiarom Invest SRL a încheiat aproape 40 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 41.561.137,74 lei.
 
Printre autoritățile contractante se află SC Confort Urban SRL, Biroul Român de Metrologie Legală, Compania Națională de Căi Ferate „CFR“ SA, Primăria Hlipiceni, Primăria Hudești (Botoșani), Direcția de Salubritate, Direcția Generală de Poliție Locală sector 4, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia - Dolj, Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA, Șantierul Naval Mangalia SA ori Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
SC Confort Urban SRL achiziționează Cap tractor cu trailer (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Confort Urban SRL, un nou contract cu Fast Park Co SRL pentru parcări prin SMS! Achiziție de 265.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 529

Primăria Constanța Sâmbătă se restricționează traficul pe bulevardul Mamaia! Lucrări de asfaltare!

26 Apr 2024 493

Știri Constanța Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia!

25 Apr 2024 452

Confort Urban SRL va primi în gestiune delegată mai multe străzi din Cartierul Tomis Plus din Constanța pentru asfaltare (DOCUMENT)

25 Apr 2024 354

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1057

Cumpărări directe Constanța Stemicos Import Export SRL pune covor de piatră naturală, în Parcul Tăbăcăriei! Contract de 160.000 de euro cu Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 543

Constanța Lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus continuă! Pe ce străzi se lucrează

17 Apr 2024 424

Știri Constanța Lucrări pe bulevardul Mamaia – restricții de trafic

15 Apr 2024 512

Primăria Constanța Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 469

Licitații publice Cât costă mentenanța pentru „Parcarea verde“ din zona Spitalului Județean Constanța (DOCUMENT)

09 Apr 2024 462

Directorul Neptun Olimp SA este candidatul PSD la primăria Eforie

06 Apr 2024 1147

Un scuar median a fost amenajat la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, la intersecția cu strada Semănătorului din Constanța (GALERIE FOTO)

05 Apr 2024 521

Primăria Constanța Trotuarele din mai multe zone din oraș, în curs de modernizare (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 517

Justiție Constanța Contestație împotriva deciziilor administrative fiscale. Confort Urban SRL versus ANAF

03 Apr 2024 591

Lucrări de asfaltare în Constanța. Restricții de trafic pe strada Milano și aleea Pandurului

03 Apr 2024 502