Congres extraordinar AUR Actriţa Ramona Bădescu s-a alăturat AUR

  • Actriţa Ramona Bădescu s-a alăturat Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), aceasta fiind prezentă sâmbătă la Congresul Extraordinar al partidului desfăşurat la Alba Iulia.
     
Actriţa Ramona Bădescu s-a alăturat Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), aceasta fiind prezentă sâmbătă la Congresul Extraordinar al partidului desfăşurat la Alba Iulia, conform Agerpres.

„Eu sunt aici să depun toată iubirea mea patriotică şi toată iubirea mea pentru ţara mea şi pentru românii de acolo (din Italia - n.r.)”, a spus artista, care a amintit că trăieşte în străinătate de peste trei decenii.


Ramona Bădescu a susţinut, în discursul său, că liderul AUR, George Simion, le este alături românilor din diaspora şi că el „face fapte, nu cuvinte”, lucru demonstrat, potrivit actriţei, şi prin deplasarea acestuia la acest sfârşit de săptămână la o reuniune politică în Italia.

„Sunt Ramona Bădescu, sunt artistă, sunt femeie, sunt - mulţumesc lui Dumnezeu - de foarte puţin timp mamă, dar în special sunt româncă. Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de ţară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul, întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă, întotdeauna am fost mândră de originea mea şi am luptat, aşa cum am putut, aşa cum am ştiut, pentru dreptatea românilor. De multe ori au fost priviţi cu răutate, cu prejudecăţi, de multe ori am fost daţi la o parte, de multe ori am primit ameninţări de moarte”, a spus Ramona Bădescu.


Ea a adăugat că românii din Italia şi-au câştigat identitatea.

„Partidul dumneavoastră, condus de un om, eu nici nu ştiu dacă este clonat sau nu, pentru că apare peste tot, este tot timpul prezent, luptă tot timpul, se luptă, un om deosebit, George Simion. Care vreau să vă spun că ne este alături, este alături românilor din diaspora şi el face fapte, nu cuvinte, ceea ce demonstrează că astăzi este în Italia. Acum nu ne mai simţim românii de categoria a doua, românii la care se vine cu mititei, cu muzică populară, cu rugăminţi înaintea alegerilor şi după care uită toţi de noi. Acum ne simţim alături, ne simţim o singură identitate. (...) Românii trebuie să se unească peste tot unde sunt români, în diaspora, în România. Suntem aceeaşi. Nu suntem diferiţi”, a mai spus Ramona Bădescu.


Ea a punctat că doar prin unitate se pot schimba lucrurile.

„Câteodată mă gândeam: vreau să mă întorc acasă. Nu. Eu o să rămân acolo, pentru că românii care sunt acolo au nevoie de noi, aşa că uniţi vom face România mare, România unită, România românilor de pretutindeni”, a conchis aceasta.


Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia a găzduit sâmbătă lucrările Congresului Extraordinar al AUR. Liderul AUR a lipsit de la congres, acesta transmiţând că este într-o deplasare în Italia, la o reuniune organizată de Fratelli d'Italia şi de Lega, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Congres extraordinar AUR, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Congres extraordinar AUR, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia

30 Nov 2023 911

Anul politic 2022. Demisii răsunătoare din Guvern, destrămarea opoziției și ratarea aderării la Schengen

07 Jan 2023 1686

Soții Evdochia și Dănuț Aelenei, aleși în structurile de conducere la Congresul extraordinar al partidului Alternativa Dreaptă

02 Dec 2022 1899

Primul Congres extraordinar al AUR. George Simion a fost ales preşedinte al formaţiunii. Contracandidatul său, deputatul Aelenei, a obţinut 38 de voturi

28 Mar 2022 3169

George Simion a fost ales președintele al AUR

27 Mar 2022 2975