Constanța Alertă pe Marea Neagră! Un marinar a căzut de la bordul navei aflate în apropiere de Olimp

Foto: Marrine TrafficUn marinar de origine georgiană este căutat după ce echipajul navei la bordul căreia se afla  a transmis astăzi la ora 15:17 o alertă către Serviciului MRCC din cadrul Autorităţii Navale Române.

Potrivit Autorității Navale Române, nava, sub pavilion Vanuatu, se află la 60 de mile marine de Olimp şi a reuşit să contacteze şi nava GSP CENTAURUS, aflată în apropierea sa pentru a anunţa despre incidentul de om la apă.

„Inspectorii MRCC au coordonat nava GSP pentru a începe imediat căutarea marinarului dispărut. După mai bine de o oră şi jumătate de căutări marinarul nu a fost însă găsit. Din primele informaţii se pare că barbatul are în jur de 23 de ani şi ocupă funcţia de timonier. Din cauza lăsării întunericului operaţiunea a fost suspendată, dar o navă de intervenţie din cadrul ARSVOM va ajunge în zorii zilei în zona unde s-a petrecut incidentul pentru reluarea căutărilor“ - au mai precizta reprezentanții ANR. 

Citește și: 

Intervenție ARSVOM la bordul unei nave aflată în rada Sulina! Un marinar turc a avut nevoie de ajutorul cadrelor medicale (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Căutările marinarului de origine georgiană căzut în mare în apropiere de Olimp, suspendate

14 Dec 2023 643