Constanța Atenție șoferi! Nu se mai poate vira stânga de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu spre strada Nicolae Iorga (GALERIE FOTO)

Finalizarea lucrărilor pentru modernizarea și reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu din Constanța sunt așteptate cu nerăbdare de toți șoferii care speră să nu își mai distrugă autoturismele în gropi. 

Din păcate, după realizarea lucrărilor de pe tronsonul Nicolae Iorga - IL Caragiale, șoferii au avut zilele acestea o surpriză neplăcută. 

De la Semaforul de la Casa de Cultură până la Trocadero a fos trasată dungă continuă astfel încât nu se mai poate vira stânga către strada Nicolae Iorga. 

Astfel, cei care vin dinspre Trocadero și vor să ajungă la spital trebuie să caute rute ocolitoare deoarece nu mai pot vira regulamentar la intersecția cu strada Nicolae Iorga. 

Aceasta este situația pe moment, rămâne de văzut dacă va fi trasată alături a doua dungă, iar în zona respectivă se va face discontinuă măcar pentru a se permite virajul către strada Nicolae Iorga. 

Citește și: 

Știri ConstanțaRestricții de circulație pentru executarea lucrărilor de asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Bogdan Corneliu

29 Sep, 2023 22:36

Dorel își bate joc de Constanța!! Sunt sănătoși la cap să tragă linie continuă peste tot????? De la City întorci tocmai la Păpădie adică 3km dus 3km întors pt o întoarcere!!!

Articole asemanatoare

Șantierul de pe străzile din Constanța continuă Pe Bulevardul Lăpușneanu va fi asfaltat un nou tronson! Traficul va fi îngreunat

06 Jul 2023 1292

RAJA Constanța anunță Lucrări majore la rețeaua de apă de pe bd. Al. Lăpușneanu! Sunt anunțate restricții de trafic

12 Jun 2023 2886

Poluare atmosferică în zona City Park Mall! Firma care reabilitează trama stradală, amendată de Garda de Mediu Constanța

25 Aug 2022 3198

Atenţie, se oprește apa în Constanța!

10 Dec 2017 1946