Constanța. Atracții în vara care tocmai a trecut. Zone preferate pentru selfie-uri

  • Litoralul românesc și-a așteptat turiştii cu două noi atracţii: o roată gigant asemănătoare celebrei roţi London Eye, amplasată în apropierea Cazinoului din Constanţa și umbreluțele colorate din Piața Ovidiu.


Umbrelele colorate suspendate au devenit un nou punct de atracție din Piața Ovidiu, Constanța Pe Internet sunt mii și chiar zeci de mii de fotografii cu oameni care se află pe alei și străzi cu umbrele colorate deasupra. Iată că a venit și rândul Constanței să aibă un astfel de punct de atracție.

Toți care trec prin Piața Ovidiu pot să facă o pauză de 5 minute pentru a se fotografia singur sau alături de cei dragi, sub câteva zeci de umbrele colorate, amplasate în vecinătatea imediată a Muzeului Național de Istorie și Arheologie Constanța.Timișoara, Arad, București, Brăila și nu numai au astfel de alei decorate, iar acum punctul 0 al municipiului Constanța se alătură orașelor din România. În lume, fie că vorbim de Tel Aviv, Puerto Rico, Águeda sau Istanbul, găsim astfel de proiecte.


Roata gigant, amplasată în apropierea falezei de la Cazino este una dintre cele mai mari instalații de acest gen fabricate de constructorul italian.
David Lamborghini - constructorul roții panoramice: "De mai bine de 50 de ani, familia mea produce astfel de atracții pentru parcurile de divertisment.

Aceasta este una dintre cele mai mari roți panoramice pe care le-am construit. Are o înălțime de 36 de metri, 26 de cabine, pot urca părinți, copii, bunici, toată familia, are o cabină pentru persoane cu dizabilități, dar și o cabină VIP. De la acestă înălțime se poate admira panorama fantastică pe care o aveți aici în Constanța".


Toți cei care au făcut deja o plimbare în roata panoramică s-au declarat absolut încântați de priveliștea spectaculoasă care poate fi admirată de la 36 de metri înălțime.


Citește și:

Atracția verii pe Faleza Cazinoului. Roata panoramică Tomis Eye. Program, prețuri. Pentru cine sunt reduceri


Fotoreportaj Noua zonă preferată pentru selfie-uri din Constanța – Umbrelele colorate din Piața Ovidiu
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa Accident rutier la intersecţia şoselei Mangaliei cu strada Caraiman. O victimă (galerie foto)

19 Oct 2021 562

Şapte fotbalişti de la Farul Constanţa, în lotul extins al României Under-17 care va debuta în preliminariile Euro 2022

19 Oct 2021 512

CSS1 Constanţa Mihai Ghencea a câştigat Cupa României la scrimă. Eva Mateescu, pe locul secund, iar Luca Iliuţă - al treilea (galerie foto)

19 Oct 2021 475

Farul Constanţa a plecat şi de la Piteşti fără puncte Gică Hagi - „Meritam mai mult, am făcut un meci bun. Trebuia să câştigăm“ (galerie foto)

19 Oct 2021 686

#DobrogeaDigitală Ziarul „Șark”, în sprijinul musulmanilor dobrogeni, „dornici de progres”

19 Oct 2021 548

Ce se construiește Ioana Șufană, prin Alexio Star Development Sun, ridică blocuri în apropiere de Vivo Mall Constanța

19 Oct 2021 369

Atenție, constănțeni! Parcarea de la Mega Image Tomis III va avea barieră

19 Oct 2021 627

Casa de Pensii Constanța, anunț legat de pensiile de urmaș pentru studenți

19 Oct 2021 281

Ce se construiește Fosta șefă de la Trezoreria Constanța, Pena Antoniewicz, și soțul vor construi o unitate de cazare în Piața Ovidiu

19 Oct 2021 744

RAEDPP cumpără servicii de întreținere pentru sistemele de supraveghere și înregistrare video din campusul social Henri Coandă

19 Oct 2021 251

Începe reabilitarea Teatrului de Stat Constanța. Au fost atribuite contractele de lucrări. Unde va fi relocată activitatea actorilor? (documente)

19 Oct 2021 474

Proprietarii unor apartamente de pe bulevardul Mamaia, dați în judecată de un dezvoltator imobiliar. Ce au cerut afaceriștii (document)

19 Oct 2021 1082

Guvernul României, acționat în instanță, la Constanţa, pentru ursul brun! Se cer daune morale

19 Oct 2021 359

„Conflict de interese administrativ“ Adela Stoian, de la Direcția Urbanism a Primăriei Constanța, la judecată cu ANI. Ce au decis judecătorii (document)

19 Oct 2021 469

Cereri de arestare preventivă, admise în parte la Tribunalul Constanța

19 Oct 2021 504