Constanța CERONAV vrea să facă achiziții în domeniul IT, în valoare estimată de peste 170.000 de lei (DOCUMENT)


 
  • Data limită de depunere a ofertelor este 18 iunie 2024.
 
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) și-a exprimat, printr-un anunț de publicitate, intenția de a achiziționa echipamente IT (licențe), două loturi, valoarea estimată totală a contractului fiind de 171.000 lei.
 
Data limită de depunere a ofertelor este 18 iunie 2024, ora 23.30. Criteriul de atribuire e prețul cel mai scăzut. Valoarea estimate a lotului 1 (pachet 100 licențe client server mail) este de 48.000 de lei fără TVA, iar a lotului 2 (Licențe antiviruși - servere, stații locale, mail, laptopuri - 3 ani) de 123.000 de lei fără TVA. Loturile se pot oferta individual. Tipul de anunț e de cumpărări directe.   
 
Oferta tehnică pentru cele două loturi se va redacta respectând fiecare punct din caietul de sarcini pentru fiecare tip de produs, respectiv se va prezenta produsul software solicitat în corespondenţă cu produsul software ofertat, precum şi o descriere a acestuia, o serie sau cod de identificare dat de producător, o referinţă activă pe site-ul producătorului. Fiecare produs software ofertat va fi însoțit de documentația producătorului referitoare la acesta.
 
Licențele vor fi livrate la sediul beneficiarului sau on-line (dacă este cazul), toate cheltuielile privind această operaţiune fiind în sarcina furnizorului.
 
Condiții de participare:
 
1. Furnizorul trebuie să prezinte Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Teritorial în original / copie legalizată / copie certificată „conform cu originalul“ (Obiectul prestației trebuie să aibă corespondent cu codul CAEN din certificatul constatator emis de ORC - codul CAEN echivalent cu codul CPV 48760000-3) nu mai vechi de trei luni.
 
2. Completare declarații: Declarația referitoare la art.164 din Legea 98/2016, Declarația referitoare la art.165 din Legea 98/2016, Declarația referitoare la art.167 din Legea 98/2016, un Formular de propunere tehnică conform cu caietul de sarcini atațat prezentului anunț.
 

3. Propunerea financiară pe componente va fi detaliată în SEAP în secțiunea Descriere.
 
Perioada de valabilitate a ofertelor este de 90 de zile, începand cu data limită de primire a ofertelor. Achiziția contractului de furnizare se va face din catalogul SEAP / SICAP.

 
CERONAV se află în subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Telecomunicațiilor, având ca obiect de activitate pregătirea si perfecționarea continuă a personalului maritim, portuar și fluvial.
 
CERONAV își desfășoară activitatea în cele trei sedii din municipiul Constanța și în sediul din municipiul Galați.
 
CERONAV asigură pregătirea teoretică și practică a personalului din transporturile navale, în concordanță cu reglementările interne în domeniu și cu legislația europeană referitoare la: personalul navigant, profesia de transportator de mărfuri pe căile navigabile interioare, consilierii de siguranță pentru transportul mărfurilor periculoase pe căi navigabile interioare, modalități de navlosire și de stabilire a prețurilor de transport, precum și la alte aspecte ale transporturilor navale pentru care se instituie standarde privind nivelul cunoștințelor, în conformitate cu reglementările în vigoare.
 
CERONAV are ca principale atribuții, organizarea de cursuri de pregătire, perfecționare, specializare și calificare, pentru personalul aferent domeniului maritim, maritim-portuar, fluvial și de alte căi navigabile interioare. Programele de instruire oferite sunt în conformitate cu cerințele regulamentelor și convențiilor naționale și internaționale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Instalație de filtrare a apei pentru bazin de înot achiziționată de CERONAV (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Instalație de filtrare a apei pentru bazin de înot achiziționată de CERONAV (DOCUMENT)

08 Jun 2024 520

Angajări Constanța Posturi vacante la Ceronav. Iată care sunt

31 May 2024 7628

Justiție Constanța Dan Pisică cere în instanță anularea unui ordin emis de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Este vizată structura organizatorică a CERONAV (DOCUMENT)

27 May 2024 739

Angajări Constanța CERONAV angajează muncitor. Detalii

23 May 2024 1054

CERONAV se pregătește să-și revizuiască tarifele Ministerul Transporturilor anunță procedura de transparență decizională

21 May 2024 753

CERONAV a depus candidatura pentru un post în comitetul director al EDINNA

20 May 2024 613

Licitații Constanța Cine va asigura paza, protecția, supravegherea permanentă și transport valori pentru sediile CERONAV? (DOCUMENT)

01 May 2024 686

Achiziții Constanța CERONAV vrea să cumpere un simulator în valoare de aproape două milioane de lei (DOCUMENT)

01 May 2024 540

UPDATE. Licitații Constanța CERONAV achiziționează servicii de pază, protecție, supraveghere permanentă și transport valori pentru sediile sale (DOCUMENT)

13 Apr 2024 720

Staff-ul CERONAV, în Austria, prezent la un eveniment ce vizează Schengen

13 Apr 2024 610

Teren de pe Aleea Universității din Constanța, vândut la licitație

11 Apr 2024 1126

Licitații Constanța CERONAV achiziționează sistem semnalizare incendiu pentru sediul de la Galați (DOCUMENT)

10 Apr 2024 538

Mai multe vânzări de terenuri, în atenția Consiliului Local Municipal Constanța. Pentru unele suprafețe se poate exercita dreptul de preepțiune

22 Mar 2024 1016

CERONAV achiziționează de la Smart Control SRL servicii de mentenanță pentru simulatoare! (DOCUMENT)

15 Mar 2024 597

Scandal la CERONAV Dan Pisică, director comercial, face acuzații grave! Ce spune directorul general Teodor Popa

12 Mar 2024 5497