Constanța Licitația pentru extinderea Delfinariu, rămasă fără ofertanți

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean Constanța, președintele CJ Mihai Lupu susține o conferință de presă. 

În cadrul acesteia Mihai Lupu a declarat că în cadrul proiectului de extindere a Delfinariului 4 ofertanți s-au retras, astfel că procedura va fi reluată.

De asemenea, astăzi la ora 15.00 se incheie depunerea documentației pentru Spitalul Mama și Copilul, iar 27 de firme s-au arătat interesate. 

În cadrul conferinței se discută și despre Festivalul de la Mamaia. 

Amintim că, în luna aprilie 2023, Contractul pentru execuţia obiectivul de investiţie „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanţa” fusese scos la licitație de Consiliul Judetean Constanta. Obiectul achiziției constă în atribuirea unui contract de execuţie de lucrări pentru realizarea obiectivului „Extindere Delfinariu, Municipiul Constanţa” – rest de executat, conform proiectului tehnic (PT+DE+CS) întocmit pentru execuţia lucrărilor de construire (arhitectură, rezistenţă, instalaţii electrice, instalaţii sanitare, instalaţii termice), organizare de şantier.

Citește și: 

Consiliul Județean a scos la licitație contractul pentru continuarea lucrărilor de extindere a Delfinariului Constanța. Cele 17 milioane de lei provin de la bugetul local!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice O nouă încercare de atribuire a restului de lucrări pentru extinderea Delfinariului din Constanța

07 Sep 2023 1115

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța cumpără cereale și plante furajere pentru animalele din Microrezervație (document)

31 May 2021 3147

În baza unei hotărâri judecătorești, Primăria realizează un PUZ care să îi permită unei firme de apartament să ridice un hotel în parcul Tăbăcărie (II) (documente)

04 Sep 2018 8565

Un SRL din Bucureşti elaborează studiile de trafic. Vizate sunt zona peninsulară şi bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa!

01 Aug 2018 2677

Societatea care a ratat contractul pentru furnizarea de peşte la Delfinariu va hrăni deţinuţii de la Poarta Albă (document)

11 Aug 2014 2278

Rămân oare delfinii de la Delfinariu flămânzi? O societate a contestat licitaţia pentru furnizare de peşte congelat şi proaspăt

01 Jul 2014 4222