Constanța Pavilionul Expozițional, principalul centru de colectare a donațiilor pentru refugiații din Ucraina



Pavilionul Expozițional din Constanța devine principalul centru de colectare a donațiilor din întregul județ anunță joi, 3 martie, Primăria Municipiului Constanța. 
 
Activitatea în cadrul pavilionului va fi reorganizată, astfel încât nimic să nu afecteze campania de donații, mai ales că aici vor ajunge donațiile colectate de Cucea Roșie din tot județul.
 
„Pavilionul Expozițional devine un hub umanitar pentru Ucraina. Aici se vor colecta toate donațiile și tot de aici se va organiza transportul. Mulțumesc tuturor constănțenilor care s-au mobilizat admirabil și Crucii Roșii, filiala Constanța care s-a implicat prompt și eficient pentru a-i sprijini pe cetățenii ucraineni a căror viață a suferit o schimbare dramatică”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța. 

„Ca organizație umanitară, membră a Mișcării Internaționale a Crucii Roșii și Semilunii Roșii, misiunea noastră este să ajutăm cetățenii ucrainieni care fug din calea războiului și cu precădere pe cei care au ajuns pe teritoriul  județului nostru.
Conform mandatului său, Crucea Roșie Română este în colaborare permanentă cu autoritățile naționale și locale, oferind sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul, atât cât va fi nevoie”, transmite Cristina Fodor, director Crucea Roșie, filiala Constanța. 
 
Toate persoanele care doresc să-i sprijine pe cetățenii ucraineni pot merge zilnic la sediul din bulevardul Mamaia, nr.331A, intrarea din spate, între orele 08:00-20:00.
 
„Până acum, foarte mulți constănțeni nu au rămas nepăsători la drama prin care trec acești oameni care fug din calea războiului și au ajutat așa cum au putut. În continuare, este nevoie de următoarele lucruri de primă necesitate:
 
- Alimente neperisabile

- Alimente de primă necesitate (supe, piureuri instant)
- Apă
- Ceai

- Pături, paturi, lenjerii, saci de dormit – NOI
- Produse de igienă personală
- Articole pentru copii – scutece de unică folosință, șervețele, produse de igienă
- Dezinfectanți, maști”, conform documentului. 
 
Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța. 

foto: PMC
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 466

Cumpărări directe Digital Tehno Plus SRL a semnat cu CJC Constanța. Firma va repara stemele de detectare incendiu, instalate în Centrul Militar Zonal și Pavilionul Expozițional (DOCUMENT)

14 Apr 2024 519

Autorizație de construire pentru construirea unei terase acoperite la Pavilionul Expozițional Constanța

28 Jan 2024 879

LIVE TEXT. UPDATE. Știri Constanța Primăria Techirghiol a finalizat proiectul „Creșterea atractivității turistice a stațiunii balneare Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Dec 2023 2314

Fundaţia Fantasio, din Constanța, în faliment! Dosarul, amânat pentru la anul

10 Dec 2023 957

UPDATE Control al comisarilor OPC la Târgul organizat la Pavilionul expozițional Constanța

02 Dec 2023 3201

Licitații Constanța Lucrări de reparaţii şi zugrăvit la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia

08 Sep 2023 917

Licitații publice CJC organizează o achiziție directă care vizează lucrări la Pavilionul Expozițional din Mamaia

06 Sep 2023 933

RAJA Constanța Cea de-a V-a ediție a Forumului Water Loss Balkans are loc la Pavilionul Expozițional (GALERIE FOTO+VIDEO)

31 Aug 2023 1459

RAJA Constanța Iată când începe cea de-a V-a ediție a Forumului Water Loss Balkans

29 Aug 2023 774

A fost anulată achiziția pentru expertizarea tehnică a Pavilionul Expozițional din Mamaia (DOCUMENT)

28 Aug 2023 951

„Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești” își deschide porțile la Pavilionul Expozițional Constanța. Programul evenimentului (VIDEO)

13 Jun 2023 7939

Constanța Consiliul Local Castelu, acord cu firma care a întocmit devizul pentru bancomatul aruncat în aer la Pavilionul Expozițional (DOCUMENT)

09 Jun 2023 1136

Control amplu la Pavilionul Expozițional Constanța! Nereguli găsite de Protecția Consumatorilor (FOTO)

19 May 2023 2159

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 15.000 de euro Consiliul Județean Constanța se constituie parte civilă în dosarul bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! (DOCUMENT)

20 Mar 2023 2468