Actualitate

Constanţa. Terenuri deţinute de societatea Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, a lui Valentin Gheorghe Ionescu, de vânzare (document)

Executorul judecătoresc Vasile Dumitru Gabriel anunţă desfăşurarea unei licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţii Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, deţinută de Valentin Gheorghe Ionescu, un nume des întâlnit în peisajul afaceristic constănţean.
 
Procedura publică va avea loc pe data de 10.04.2017, ora 10.00, la sediul executorului judecătoresc din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 267. Sunt scoase la mezat cinci terenuri, toate situate în municipiul Constanţa.
      
Contactat telefonic, executorul judecătoresc Gabriel Vasile Dumitru a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că toate detaliile privind organizarea licitaţiei sunt în publicaţia de vânzare. Mai mult, acesta a precizat că, „până la această oră, nu a fost depusă nicio ofertă“.
 
Primul bun imobil este un teren în suprafaţă de 174 mp, situat în municipiul Constanţa, strada Remus Opreanu nr. 1, înscrise în Cartea Funciară nr. 225637 a UAT Constanţa, având numărul cadastral 226637, bun evaluat la 72.384 de euro. Imobilul este grevat de notarea urmăririi dispuse de BEJ Vasile Dumitru Gabriel.
 
Participanţii la această procedură publică vor mai putea cumpăra un teren în suprafaţă de 709 mp, situat în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 90A, înscris în Cartea Funciară nr. 210120 a UAT Constanţa, având număr cadastral 10780. Licitaţia va porni de la preţul de 389.241 de euro. Imobilul este grevat de notarea urmăririi dispuse de BEJ Vasile Dumitru Gabriel.
 
Cel de-a treilea bun care va fi scos la vânzare este un teren în suprafaţă de 600 mp, situat în municipiul Constanţa, zona Km 5, la sud de pasajul rutier denivelat, înscris în Cartea Funciară nr. 234380 a UAT Constanţa, având număr cadastral 14880. Licitaţia va porni de la 126.600 de euro. Imobilul este grevat de notarea urmăririi dispuse de BEJ Vasile Dumitru Gabriel.
 
Participanţii la licitaţie vor mai putea achiziţiona un teren în suprafaţă de 1.737 mp, situat în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 294B, înscris în Cartea Funicară nr. 208236 a UAT Constanţa, având număr cadastral 208236. Preţul de pornire a licitaţiei este de 924.084 de eruo. Imobilul este grevat de ipotecă în favoarea Credit Europe Bank SA pentru suma de 1.250.000 de euro şi de notarea urmăririi dispuse de BEJ Vasile Dumitru Gabriel în prezentul dosar.
 
Al cincilea bun care urmează să fie valorificat este un teren în suprafaţă de 246 mp, situat în municipiul Constanţa, strada Miron Costin nr. 67, înscris în Cartea Funciară nr. 208924 a UAT Constanţa, având numărul cadastral 208924. Preţul de pornire a licitaţiei este de 135.546 de euro. Imobilul este grevat de ipotecă în favoarea Băncii Transilvania SA, pentru suma de 130.000 de euro, şi de notarea urmăririi dispuse de BEJ Vasile Dumitru Gabriel.
 
Preţurile au fost stabilite prin raportul de evaluare întocmit de expertul judiciar Marilena Graţiela Dăbuleanu şi au fost fixate potrivit dispoziţiilor art. 837, alin. 1 CPC, prin Încheierea din data de 13.03.2017. Imobilele vor fi adjudecate libere de sarcini celui care, la a treia strigare, va oferi cel puţin preţul de pornire. Vânzarea se va face la cererea creditorului Cyprus Leasing (România) IBN SA, prin împuternicit SC Complete Recovery Solutions SRL, cu sediul în Bucureşti.
 
Cei care pretind vreun drept asupra imobilelor sunt somaţi să anunţe executorului judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzare, sub sancţiunile prevăzute de lege. De asemenea, cei care doresc să cumpere imobilele urmărite sunt rugaţi să se prezinte la termenul de vânzare, la locul fixat în acest scop, şi, până la acest termen, să prezinte oferte de cumpărare. Ofertanţii sunt obligaţi, până la termenul stabilit pentru vânzare, să depună o garanţie reprezentând 10% din preţul de începere a licitaţiei. 

Despre Sisteme Internaţionale de Afaceri SA 

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 60 de acţiuni nominative, valoarea uneia fiind de 1.500 de lei. Societatea este controlată de Masterjob Limited, cu sediul în Cipru, cu 93,33333333% din capitalul social, şi Valentin Gheorghe Ionescu, cu 6,6666666667% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „servicii de reprezentare media“, este Valentin Gheorghe Ionescu.
 
Numele lui Valentin Gheorghe Ionescu mai apare în: Compania de Servicii şi Consultanţă SA, Compania de Tutun şi Ziare SA, Eco Industries Trading Group SRL, Euro Pro Construct SRL, Habitat şi Ambient SA, Rezident Com SA, dar şi în mai multe firme radiate: Trans Media Xpress SRL, Templum Plus SRL, Societatea Naţională de Distribuţie SA, Dusep SA, Eco Industries Trading Group SRL, SC Evyoly Impex SRL, Jacobs, Hendrix & Partners SRL, Millenium Global Development SA.
 
Implicat în businessuri cu eoliene, terenuri şi centre comerciale, Ionescu a crescut cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, cei trei fiind colegi la Institutul de Marină.
 
Master Job Limited apare ca asociat şi în Harborside Imobiliara SRL şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA.
 
Sisteme Internaţionale de Afaceri este asociată în Agexcom International Ltd SRL, Est Capital D.V. SRL, Follow Me SRL, Owen Five SRL, Tomis Marina Management SRL, Yacht Service & Brokerage SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate: Arora Construct Invest SRL, Autorenco SA, Eco Block SRL, SC Mamaia Luxury Construction SRL, Market Investment SRL, Mediarom Communications Group SRL, Tomis Marina Management SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de Biroul Executorului Judecătoresc.

Citeşte şi:

Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, a lui Valentin Gheorghe Ionescu, s-a retras din D&L Stars Comp SRL

Un imobil de pe strada Poporului, de vânzare Printre proprietari, şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, din Dosarul Retrocedărilor (document)

Sisteme Internaţionale de Afaceri renunţă la Owen Five în favoarea unei firme cipriote
 
Ce sume au de recuperat Sisteme Internaţionale de Afaceri SA şi Cristian Serghie, în tabelul preliminar al creanţelor Mamaia Luxury Construction SRL (document)

Sisteme Internaţionale de Afaceri SA şi Cristian Serghie îşi vor creanţele Mamaia Luxury Construction SRL îşi vinde tractorul Lamborghini

Proprietatea unui inculpat din Dosarul Retrocedărilor, de vânzare

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un constănţean, numit administrator al Habitat şi Ambient SA

25 Mar 2019 394

Valentin Ionescu s-a retras din funcția de administrator al firmei Sisteme Internaționale de Afaceri SA. Cine a fost numit în locul lui

23 Mar 2019 806

Coleg cu Mazăre şi Constantinescu, Valentin Gheorghe Ionescu nu mai este administrator al firmei Compania de Servicii şi Consultanţă SA

16 Mar 2019 1308

Tomis Marina Management, firmă apropiată lui Radu Mazăre, are un administrator nou

07 Sep 2018 2429

A treia strigare la Fiscul din Constanța pentru un teren deținut de Resident Com SA, firmă controlată de Valentin Gheorghe Ionescu (document)

20 Jul 2018 1267

MasterJob Consultanţă SA devine acţionar majoritar în societatea Follow Me SRL, controlată de apropiaţii fostului primar, Radu Mazăre

03 Jul 2018 1154

Coleg cu Mazăre şi Constantinescu Două terenuri intravilane deţinute de Valentin Gheorghe Ionescu în zona Compozitorilor, scoase la licitaţie de Fiscul din Constanţa (document)

14 Jun 2018 2374

Un teren intravilan deţinut de Valentin Gheorghe Ionescu, scos la mezat pentru a cincea oară de Fiscul din Constanţa (document)

09 Sep 2017 2267

A treia licitaţie la Fiscul din Constanţa pentru trei terenuri deţinute de Valentin Ionescu, inculpat în Dosarul Retrocedărilor

26 Jan 2017 3344

Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, a lui Valentin Gheorghe Ionescu, s-a retras din D&L Stars Comp SRL

08 Dec 2016 1571

Un imobil de pe strada Poporului, de vânzare Printre proprietari, şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, din Dosarul Retrocedărilor (document)

29 Nov 2016 2375

Inculpat în Dosarul Retrocedărilor, executat de Fiscul din Constanţa. Trei terenuri deţinute de Valentin Ionescu, de vânzare (document)

24 Nov 2016 2552

Sisteme Internaţionale de Afaceri renunţă la Owen Five în favoarea unei firme cipriote

17 Oct 2016 1545

Alba Imobiliare SRL, deţinută de firma unui inculpat în Dosarul Retrocedărilor şi de un offshore, şi-a schimbat sediul

23 Aug 2016 1629

Veste bună pentru Sorin Strutinsky. Poate lua legătura cu Nemirschi, cu Hortolomei-Moscu, dar şi cu Valentin Gheorghe Ionescu (rechizitoriu)

23 Jun 2016 1898