Actualitate

#ConstantaAltfel ”Vrem să credem că nu am dezamăgit până acum”. Ce spune Bogdan Chircorian-președintele partidului

În urmă cu puțin timp am primit de la Partitul Constanța Altfel următorul Comunicat de prsesă:

Partidul Constanța Altfel este o formațiune politică la început de drum. Se regăsește în toate acțiunile civice ale asociației Constanța Altfel cu care o bună parte dintre constănțeni sunt deja familiarizați și se poate spune că este o extensie politică a acesteia.
De asemenea, vrem să credem că nu am dezamăgit până acum. Ne-am implicat ori de câte ori am fost solicitați în toate problemele celor care, într-o măsură mai mare sau mai mică au fost nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în orașul nostru sau au fost afectați de unele decizii ale administrației locale. Credem că am făcut tot ce se putea din punct de vedere legal pentru a veni în întâmpinarea acestora.
Prin urmare, în urma consultărilor cu PNL, Partidul Constanta Altfel nu avea candidati proprii in alegerile locale si, pentru a îndrepta lucrurile greșite din orașul nostru, va susține necondiționat candidatura domnului Vergil Chițac la Primăria Constanța din partea PNL Constanța. Vom face tot ce putem ca acesta să reușească să întrunească cel mai mare număr de voturi la alegerile locale.
De asemenea, vom susține în egală măsură și cu aceeași fermitate candidatura domnului Mihai Lupu la Consiliul Județean Constanța. Vom face toate demersurile în acest sens și vom încerca prin acțiunile noastre să-l conducem spre câștigarea președinției CJC.
Ne propunem ca prin acțiunile noastre, să identificăm și să urmăm cele mai bune soluții care să asigure șansele cele mai mari de a câștiga Primăria Constanța si Consiliul Judetean Constanta, pentru și în favoarea cetățenilor.

Echipa Constanța Altfel.

Totodată facem precizarea că l-am contactat pe Bogdan Chircorian, președintele Partidului Constanta Altfel care ne-a declarat că organizația pe care o conduce este la început de drum dar speră ca pe parcurs să arate constănțenilor că poate face multe lucruri bune.
 
Sursa foto: Partidul Constanta Altfel
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horia Constantinescu a votat. Videodeclarația de după votare

27 Sep 2020 635

Sindicatele din învățământ reacționează la degringolada debutului de an școlar „Speranța că autoritățile locale vor asigura aceste echipamente este deșartă”

24 Sep 2020 1312

Accident rutier, în zona Satului de Vacanță, între un motociclist și un autoturism

23 Sep 2020 1107

#alegerilocale2020 VIDEO Dacian Cioloș, copreședinte USR-Plus, despre candidatul Stelian Ion pentru Primăria Constanța

23 Sep 2020 571

#ConstantaEsteBine Jocul Școala FEM-IN-NA. TEMA 1 – Cenușăreasa și femeia de serviciu

19 Sep 2020 898

#alegerilocale2020 Mircea Dobre și Răzvan Filipescu (Pro România), despre soluțiile de finanțare a proiectelor propuse

19 Sep 2020 738

Accident rutier, în Constanța. Trei mașini, implicate

10 Sep 2020 759

#alegerilocale2020 Stere Hira, candidat PNL pentru CLM Constanța – ’’Vom recupera terenurile pe care, astăzi, imobiliarii construiesc haotic. Soluția este exproprierea de utilitate publică’’

08 Sep 2020 2114

#ConstanțaAltfel Procesul pentru suspendarea HCL privind plata parcărilor din Constanța merge mai departe. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel

05 Sep 2020 437

#ConstanțaAltfel De ce nu a fost suspendată HCL privind plata locurilor de parcare din Constanța. Explicațiile oficiale ale judecătorilor (document)

31 Aug 2020 1805

#ConstanțaAltfel Vești din instanță, pentru toți șoferii din Constanța! Este vizată plata parcării prin SMS

26 Aug 2020 2634

#ConstanțaAltfel Soarta parcărilor publice din Constanța, în mâinile judecătorilor. Azi s-ar putea decide suspendarea hotărârii privind plata parcării

26 Aug 2020 2467

Recordul noii echipe a ISJ Constanța la ședința publică de ieri 12 ore decalaj față de programare. Profesorii mulțumesc organizatorilor

21 Aug 2020 5354

#ConstantaEsteBine Altfel... despre frică

19 Aug 2020 567

#alegerilocale2020 Felix Stroe (PSD) și-a depus candidatura pentru conducerea Consiliului Județean Constanța (galerie foto+video)

18 Aug 2020 1662