Continuă curățenia generală în municipiul Constanța și Stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO)


Activități de ecologizare, foto: Primăria Municipiului Constanța

Zilnic, au loc activități de ecologizare. Echipele municipalității, ale operatorului de salubrizare, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, sunt prezente în toate cartierele constănțene și colectează deșeurile menajere și resturile vegetale rezultate din curățenia arborilor plantați pe aliniamentele stradale și a spațiilor verzi din jurul imobilelor.


Pe lângă curățenia stradală, măturarea sau spalarea trotuarelor, aspirarea frunzelor, igienizarea platformelor pentru colectarea  gunoiului,  echipele execută lucrări de curățenie și în parcuri, piețe, locuri de joacă zone publice, căi de acces, faleza Cazinoului.


După curățarea platformelor, lucrătorii municipalității amplasează momeli toxice pentru combaterea rozătoarelor. Acțiunile de deratizare au loc periodic și sunt extrem de necesare pentru menținerea stării de sănatate a întregii populației.


În paralel, în Stațiunea Mamaia continuă curățenia generală, astfel încât, până la 1 mai,să ne bucurăm de o stațiune curată.


Echipele de muncitori acționează succesiv în zonele de intervenție și efectuează lucrări de igienizare prin spălarea trotuarelor și a carosabilului, colectarea deșeurilor vegetale, montarea de borduri, îndepărtarea nisipului adus de vânt pe promenadă, în zonele publice și pe căile de acces.



Concomitent, agenții economici din stațiune au început operațiunile de curățenie a incintelor proprii pentru a veni în întămpinarea vizitatorilor cu servicii de calitate și în condiții igienico sanitare sigure.
 

Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților de igienizare solicităm sprijinul tuturor cetățenilor, agenților economici și a instituțiilor publice de a respecta normele generale de curățenie și bun simț., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia, centrul distracției de 1 Iunie Evenimente de neuitat pentru întreaga familie organizate de OMD Mamaia Constanța

17 May 2024 294

Primăria Constanța Lucrări de asfaltare pe bulevardul Mamaia. Mâine traficul rutier va fi restricționat total! (FOTO)

17 May 2024 342

RAJA Constanța Avarie la intersecția străzii Turda cu bulevardul Mamaia din municipiul Constanța!

17 May 2024 463

Tribunalul explică de ce a fost obligat Primarul Constanței să emită certificatul de urbanism pentru Le Rose del Lago, clădirea de lângă pasarela pietonală din Mamaia (MOTIVARE+DOCUMENT)

16 May 2024 839

Stații CTBus mutate pe liniile 5-40, 14, 48 și 101

16 May 2024 426

Tratamente aviochimice în orașul Constanța și stațiunea Mamaia

16 May 2024 338

Alegeri locale 2024 LIVE TEXT. AUR Constanța lansează programele de administrație pentru municipiul și județul Constanța. Participă și George Simion (FOTO)

15 May 2024 552

Imobiliare Constanța Plan Urbanistic de Detaliu, în consultare publică. O nouă investiție pe bulevardul Mamaia, realizată de D&D Imobil Construct SRL (DOCUMENT)

15 May 2024 542

Știri Constanța Continuă lucrările de modernizare a bulevardului Mamaia! Sunt anunțate restricții de trafic

15 May 2024 411

Urmărire ca în filme, în Constanța După ce a bifat mai multe infracțiuni rutiere, a fost „debifat” de polițiști

15 May 2024 449

Mesaj pentru turiști Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord – „Avem o stațiune cu cele mai noi locuri de cazare și o plajă extrem de frumoasă“

15 May 2024 412

Două imobile de pe bulevardul Mamaia ar putea fi extinse pe verticală. Firma Camburi Enterprises SRL, obligată de Primăria Constanța să elaboreze un PUD

14 May 2024 694

Oficial de la IPJ ConstanțaTinerii suspectați că au furat un scuter de pe bulevardul Mamaia, căutați de poliție (VIDEO)

14 May 2024 854

Teatrul de Stat Constanța este prezent la Baia Mare, pentru Festivalul Aproape. Ce spectacol va pune în scenă

13 May 2024 405

Știri Constanța Dosar penal pentru un șofer care ar fi condus sub influența drogurilor pe Bulevardul Mamaia

13 May 2024 410