Contractul numărul 4Nicuşor de la CJC „hrăneşte“ fina de la Mara Construct

mara_construct_-_sanda_ciocoiu_097.jpgMaria-Cătălina Căpăţînă este fiica Sandei Ciocoiu, vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PSD şi şefă la Conpress Holding

Societatea Mara Construct din comuna Mihail Kogălniceanu a reuşit să „bifeze“ cel de-al patrulea contract cu Judeţul Constanţa.

Firma şi-a adjudecat, prin licitaţie, contractul pentru servicii supraveghere lucrări de execuţie prin dirigenţie de şantier pentru lucrarea de reabilitare a sistemului rutier DJ 228, tronsonul dintre DN 22 C şi DN 2A. Cu alte cuvinte, drumul Nazarcea - Ovidiu, pe care Consiliul Judeţean, condus de Nicuşor Constantinescu, îl reabilitează din bani europeni cu firma Tel Drum, fosta firmă a CJ Teleorman, privatizată de PSD-istul Liviu Dragnea. Aşadar, Mara Construct va supraveghea ce face Tel Drum şi va primi pentru această muncă 321.426 de lei fără TVA. Firma cu sediul în comuna Mihail Kogălniceanu a fost singurul ofertant la licitaţia organizată de către CJC-ul lui Nicuşor şi a parafat contractul cu nr. 16090 din 5 august a.c. Aceasta nu este prima lucrare pe care Mara Construct o primeşte de la Consiliul Judeţean. De la sfârşitul lunii mai a acestui an şi până în prezent, firma a reuşit să câştige nu mai puţin de patru licitaţii la CJC-ul lui Nicuşor Constantinescu. Dar de ce abia acum? În luna mai, mai exact în prima zi a acesteia, Nicuşor Constantinescu, mare şef la CJC, a fost şi mare naş la nunta Mariei-Cătălina Căpăţînă cu alesul sufleţelului său, Nicolae Valentin. Logodna a avut loc în ultima sâmbătă a lunii aprilie, iar cununia religioasă şi petrecerea de nuntă s-au desfăşurat în prima zi a lui mai, fix de ziua muncitorimii. Nicuşor şi consoarta, Codruţa, au devenit părinţi spirituali ai tinerei familii la biserica Sf. Mina din Parcul Tăbăcăriei. Parc pe care, de altfel, îl regăsim şi în dosarul retrocedărilor. Ca şi pe Nicuşor Constantinescu, de altfel. Dar aceasta este o altă poveste.

mara_construct_-_nicusor_nunta.jpg

Viitorul sună bine!

Nunta de vis a Mariei-Cătălina a avut loc la Ten Hotel şi i-a adunat pe unii dintre cei mai importanţi oameni ai oraşului şi ai judeţului, că doar naşul mare trebuia onorat aşa cum se cuvine. Asta ca să nu mai punem la socoteală faptul că nici soacra mică nu-i vreo necunoscută. Vicepreşedintă a organizaţiei municipale PSD, şefă peste Conpress Grup, mama miresei este nimeni alta decât Sanda Ciocoiu, unul dintre oamenii de încredere ai tandemului Mazăre - Constantinescu. În Mara Construct a fost implicată, până nu demult, familia Sanda şi Gheorghe Ciocoiu. Situaţia s-a schimbat la un moment dat, fix înainte de nunta cea mare. În monitorul Oficial 1856 din 29 aprilie, se spune că unicul asociat, Sanda Ciocoiu, i-a cesionat Mariei-Cătălina Căpăţînă, născută pe 6 martie 1983, părţile sociale ale firmei Mara Construct SRL. Acelaşi act spune că Gheorghe Ciocoiu, tatăl vitreg al noii patroane, s-a retras din funcţia de administrator, lăsându-i locul lui Constantin Dima. Sanda Ciocoiu este cunoscută şi ca cea care, în 2002, a preluat părţile sociale ale Conpress Holding de la Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Cu această ocazie, Sanda a fost numită şi administrator al business-ului, luându-i locul lui Constantinescu. În acest moment, firma îi are ca asociaţi pe Sorin-Gabriel Strutinsky, Mihail Cârciog - ambii parteneri de afaceri al cuplului Mazăre-Constantinescu, dar şi pe Sanda. Umblă vorba prin târg cum că Nicuşor şi Codruţa Constantinescu nu sunt numai părinţii spirituali ai Mariei-Cătălina şi ai iubitului său, ci şi ai cuplului Sanda şi Gheorghe Ciocoiu.

De la marea nuntă, fina Maria-Cătălina tot înhaţă contracte de la instituţia condusă de naşu'. Este adevărat, începutul a fost mai slab: serviciile de dirigenţie de şantier pentru două şcoli speciale, contractele 10198 din 26.05.2010, în valoare de 17.280 de lei fără TVA şi nr. 10196 din aceeaşi dată, valorând 20.520 de lei şi contractul 10908 din 4 iunie a.c., în valoare de 92.880 de lei, pentru serviciile de dirigenţie de şantier pentru lucrările de extindere la Complex Terapeutic Albatros. Însă, viitorul sună bine! 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 954

Firme Constanța Schimbare majoră în structura societății Adimeli Grup SRL

09 Mar 2024 491

Firme Tulcea Cine este noul administrator al firmei Caisul Fermecat SRL

03 Dec 2023 590

Afaceri Constanța Decizii importante în firma Premium Digital SRL

17 Sep 2023 660

Constanța „Visătorul”, primul spectacol din ultima săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului

22 Aug 2023 978

UPDATE - Ce a stabilit instanța - Știri Constanța azi Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, la Judecătoria Constanța! (FOTO + VIDEO)

07 Aug 2023 2119

Firme Constanța Petit Jolly Business SRL are administrator nou

26 Jul 2023 781

Decizii importante în firma Balcan Construct SRL. Se schimbă sediul social și se închide punctul de lucru din Constanța

24 Jul 2023 914

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 20 martie 2023

21 Mar 2023 1388

Românca Ana Maria Mărgean, fetița minune de la Românii au talent, moment senzațional la „America's Got Talent” (VIDEO)

31 Jan 2023 3920

Teribil accident rutier la Pașcani Brațele unei tinere de 15 ani, ”replantate” de medici după 20 de ore de operație

18 Dec 2022 1203

Mara Construct SRL, firma ce s-a ocupat de restaurarea Cetăţii Capidava, în faliment! Licitații fără succes!

16 Sep 2022 1799

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 01 septembrie 2022

06 Sep 2022 1566

#DobrogeaDigitală Se împlinesc astăzi 84 de ani de la moartea Reginei Maria, supranumită "Regina soldat" (GALERIE FOTO)

18 Jul 2022 1659

O capodoperă, coroana Reginei Maria, expusă într-o expoziţie la Complexul Muzeal Naţional

10 May 2022 1225