Cum arată strada Remus Opreanu din Constanța după reabilitarea trotuarelor (galerie foto înainte și după)

  • Lucrările de reabilitare de pe strada Remus Opreanu, porțiunea cuprinsă între Comandamentul Flotei și intrarea în Portul Tomis, au transformat zona.

Trotuarele degradate au fost reconstruite pe o suprafață de 350mp.

Materialele folosite au completat amenajările din centrul istoric al orașului.
 
Mai multe informații în comunicatul official al Primăriei Municipiului Constanța

Punem în valoare zonele pietonale din Peninsulă
 
Strada Remus Opreanu, porțiunea cuprinsă între Comandamentul Flotei și intrarea în Portul Tomis, s-a transformat într-un spațiu care sporește confortul și siguranța pietonilor.  Asfaltul deteriorat a fost înlocuit cu dale de granit iar infrastructura trotuarelor a fost consolidată cu borduri noi. Pentru a asigura un aspect unitar al zonei materialele folosite au completat amenajările din centrul istoric al orașului.
 
Modernizarea traseelor pietonale a fost impusă de necesitatea îmbunătățirii condițiilor de circulație, având în vedere starea trotuarelor cu deficiențe și degradări pronunțate.
 
Trotuarele au fost reconstruite pe o suprafață de 350 mp. Pentru reabilitarea pavajului s-au folosit dale de granit recuperate.
 
În perioada următoare, echipele Confort Urban vor demara lucrările de reparații a pavajului deteriorat de traficul auto din Zona Peninsulară.

 
 
 Mai multe imagini în galeria foto.


Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 557

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 665

Un constănțean, la mâna aleșilor locali Planul urbanistic de detaliu pentru construirea unei locuinţe, pe ordinea de zi a ședinței CLM Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 392

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1296

Ședință CJ Constanța Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului își dorește repartizarea unui spațiu pentru înființarea unui birou județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 378

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 390

CJ Constanța aprobă acordarea unui drept de uz și servitute în favoarea White Gate Industrial Park SRL pentru niște suprafețe de teren (DOCUMENT)

21 Apr 2024 1786

Un proiect ce vizează instituțiile publice, pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 462

Proiect finanțat cu bani europeni Primăria Constanța caută o firmă care va reabilita Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Contract de peste 6,7 milioane lei (DOCUMENT)

21 Apr 2024 481

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 364

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 575

Investiția "Amplasare stație fixă telefonie mobilă", pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 421

Ședință CJC Regulament de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru activităţi de tineret de interes local (DOCUMENT)

21 Apr 2024 585

Ședință CJ Constanța Achiziția serviciilor juridice de consultanță pentru obiectivele de investiții în curs de realizare, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 411

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 485