Cumpărări directe DSL Save Topleg SRL, din Caransebeș, va oferi CN APM Constanța SA servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

  • Contractul “Servicii de legătorie a documentelor” a fost atribuit de Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța pe data de 20 martie 2024.
  • Firma care și-a adjudecat contractul este DSL Save Topleg SRL.
  • Valoarea contractului este 110.000 lei.
 
DSL Save Topleg SRL a câștigat, prin negociere directă, de la Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța un contract care vizează furnizarea serviciilor de legătorie a documentelor.
 
Contractul a fost atribuit pe data de 20 martie 2024 și constă în prestarea “Servicii de legătorie a documentelor” conform cerințelor prezentate în caietul de sarcini nr. 7585/15.02.2024.
 
Valoarea contractului atribuit de Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța societății DSL Save Topleg SRL este de 110.000 lei.
 
Prestatorul se obligă să presteze servicii de legătorie a documentelor pentru număr mediu lunar de dosare ce urmează a fi legate, copertate și numerotate: 458-500 / lună, aproximativ 5.500-6.000 / an, format A4. Coperta dosarului va fi realizat din carton duplex cu grosimea de 225 - 350 g/m², iar cotorul dosarului  va fi confecționat din pânză/carton, grosimea cotorului de 2,5 – 3,00 cm (250-300 pagini/dosar).
 
Prestatorul se obligă să presteze serviciile de legătorie a dosarelor la locația/ locațiile situața/situate în incinta Port Constanța.
 
 

Despre DSL Save Topleg SRL

 
 
Înființată în anul 2018, firma are sediul social strada Aninilor, nr. 21, Caransebeș, județul Caraș-Severin și se ocupă de legătorie și servicii conexe.
 
Asociații firmei sunt: Liviu Stelian Mihăilescu și Simona Loredana Mihăilescu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorul societății este Simona- Loredana Mihăilescu.

 
Potrivit termene.ro, Liviu Stelian Mihăilescu mai este asociat unic si administrator în Prest Travel Services SRL, iar Simona Loredana Mihăilescu în Prest Services Banat SRL.
 

Din anul 2007 până în prezent, firma a obținut, prin achiziției directă, de la autriutăți publice locale 22 de contracte de la autorități publice locale.

Printre acestea se numără:  Compania Națională Administratia Porturilor Maritime SA Constanța, Comuna Tărtăsești,  Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, Județul Timiș,  Ministerul Justiției,  Tribunalul Bihor,  Agenția Județeană pentru Plăți și Inspectie Socială – Dolj,  Universitatea de Științe Agronomice și Medicina Veterinară din București și altele.
 
În anul fiscal 2022, societatea, cu un singur salariat, a raportat o cifră de afaceri de 196.411 lei și un profit de 111.882 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Licitații Tulcea: Achiziții de peste 230.000 de lei pentru Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Grindu (DOCUMENT)

 
Contract de peste jumătate de milion de lei: O firmă din Constanța va furniza Spitalului Măcin, județul Tulcea, două ascensoare (DOCUMENTE)
 
Cumpărări directe Constanța: Drumuri Județene Constanța SA repară drumul pietruit DC19 Cerchezu-Măgura. Contract de aproape 180.000 de euro cu Primăria Cerchezu (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.