Cuplu de români arestat după ce și-au maltratat și violat menajera, în Italia


Sursa foto: Wikipedia



 
  • Un cuplu de români a fost arestat în Italia după ce au maltrat-o și violat-o pe badanta lor moldoveancă, agresiunile sexuale fiind filmate cu telefonul de soție.

Doi români, soț și soție, în vârstă de 41 ani, respectiv 37 de ani, a fost arestat în Catania după ce au bătut crunt și au violat-o pe badanta lor, o cetățeancă moldoveancă, scrie agenția italiană Ansa, potrivit știripesurse.ro.

Trei episoade de violență sexuală au fost filmate de soție, care le-a păstrat în telefonul ei.

„Cei doi au fost arestați prin executarea unui ordin emis de judecătorul de instrucție din Etna la solicitarea procuraturii locale prin care se emite ipoteza infracțiunilor de maltratare, vătămare corporală și violență sexuală în grup”.

Bărbatul, în arest, femeia are bățară electronică

Românul a rămas în închisoare, în timp ce soția acestuia a fost plasată în arest la domiciliu, cu obligația de a folosi brățara electronică, întrucât are copii mici în întreținere.

„Cercetările efectuate de Poliția Catania, coordonate de procurorul adjunct Sebastiano Ardita și de Anna Trinchillo, au început după raportul Serviciului de Cooperare Polițienească Internațională din 4 aprilie cu privire la posibile acte de maltratare față de cetățeanul moldovean, care au fost raportate de tânăra moldoveancă unui membru al familiei”, arată sursa citată.

„A doua zi, personal de la Secția de Combatere a Infracțiunilor Sexuale s-a deplasat la Bronte, unde au fost găsiți cei doi români și tânăra moldoveancă. Ancheta a permis scoaterea la lumină a presupuselor maltratări repetate și a vătămărilor corporale suferite de femeie, constând într-o „fractură deplasată, multifragmentară a capătului acromial al claviculei stângi”.
 
A apărut și un episod de violență sexuală din partea cuplului și din care erau trei scurte videoclipuri pe telefonul mobil al femeii de 37 de ani”, a scris agenția italiană.

 
S-a mutat în casa românilor în decembrie 2023Tânăra moldoveancă ajunsese la Catania în decembrie 2023 cu o persoană care o însoțise în căutarea unui loc de muncă.

„Astfel a ajuns la familia românească din Bronte. Ea se mutase în casa lor pentru a face treburi casnice și pentru a avea grijă de copiii mici ai cuplului. Prima perioadă a trecut fără probleme, dar apoi totul ar fi luat o întorsătură violentă, cu atitudini opresive, maltratări și violențe sexuale.
Tânăra ar fi reușit să-și raporteze starea cuiva din străinătate, care a alertat Serviciul de Cooperare Polițienească care se ocupă de trafic de persoane, relatând prezența unei moldovence ținute împotriva voinței ei într-o casă din Bronte.
A doua zi, echipa Cartierului General de Poliție a intrat în acțiune și 24 de ore mai târziu victima a fost dusă într-o unitate protejată. Măsura asigurătorie a judecătorului de instrucție a fost luată pe 29 aprilie”, mai relatează Ansa.

 

 
Citește și
 
 Oficial de la IPJ ConstanțaDosar penal pentru șoferul de ambulanță prins beat la volan
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Istoria Dobrogei - Bibliografie Herodot (sec. V î. H.) - „Istorii” (Cartea IV - 1)

18 May 2024 567

Istoria Dobrogei - Bibliografie Herodot (sec. V î. H.) - „Istorii” (Cărțile II, V, VI, VII, IX)

17 May 2024 711

„Împreună scriem istorie!“ Ce performanță! Carol Popa, de la CSM Constanța, pe primul loc în clasamentul european (GALERIE FOTO)

16 May 2024 743

Reprezentanți ai MINA Constanța, prezenți la activități culturale în Italia (FOTO)

14 May 2024 349

Acuzați de dispreț față de religie, în Italia Un cuplu surprins în timpul actului sexual în biserică, chiar înaintea slujbei

13 May 2024 606

Cinci urmăriți international, aduși în țară de polițiști. Unul din ei este din Constanța

09 May 2024 514

Născut în Dobrogea George Bălașu și povestea celui care a militat pentru ieșirea României de sub comunism, prin intermediul ziarului fondat în Canada

07 May 2024 558

CSM Constanța Gimnasta Sabrina Voinea s-a întors cu două medalii de argint din Italia (GALERIE FOTO)

07 May 2024 689

Tradiții de Paște în întreaga lume! Cum este sărbătorită Învierea Domnului

05 May 2024 681

Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini Gimnasta constănțeană Sabrina Maneca Voinea a cucerit medalia de argint în finala de la bârnă

04 May 2024 824

CSM Constanța Sabrina Voinea luptă pentru medalia de aur în două finale, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Rimini

03 May 2024 1142

Istoria captivantă a tarotului și tipurile de tarot existente

30 Apr 2024 388

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 616

Nava de pasageri Scenic Opal a ajuns la Constanța (FOTO)

15 Apr 2024 533

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, aur, argint și personal best record la Festivalul Internațional de Ultramaraton Venice-Italia

15 Apr 2024 471