Digitalizarea turismului Coduri QR pe clădirile istorice importante din Constanța

Sursă foto: Primăria Constanța
  • Internetul este acum la îndemâna oricui și pentru a afla orice informație punem mâna rapid pe telefon și căutăm. De acum însă totul va fi chiar mai simplu de atât.

Pentru valorificarea patrimoniului cultural extraordinar al municipiului Constanța, Primăria și Asociația Călător prin România au încheiat un acord de parteneriat care are ca scop digitalizarea turismului.

„Internetul este acum la îndemâna oricui și pentru a afla orice informație punem mâna rapid pe telefon și căutăm. De acum însă totul va fi chiar mai simplu de atât.

Proiectul de digitalizare a turismului constă în realizarea și montarea de plăcuțe digitale care conțin un cod QR în proximitatea sau pe monumentele istorice și obiectivele turistice de pe raza municipiului Constanța“, spune Primăria Constanța. 


Folosind telefonul sau tableta, putem scana codul QR înscris pe plăcuța de informare și suntem transferați pe platforma www.travellerinromania.com, unde putem afla detalii despre obiectivul respectiv în limba română sau în alte 33 de limbi străine.

Textele informative privind obiectivele turistice și monumentele de patrimoniu postate pe platforma digitală www.travellinromania.com au fost stabilite de comun acord de reprezentanții Primăriei Constanța împreună cu Asociația „Călător prin România“ și supuse avizării Direcției Județene pentru Cultură.

Citește și:

Primăria Constanța: Încă vă mai puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani. Până când o mai puteți face

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Parc nou în Constanța, în memoria celor dragi trecuți în neființă (Galerie FOTO+VIDEO)

02 Mar 2024 7024

Diploma de absolvire a liceului va conține element distinctiv un cod QR

18 Jan 2024 708

Ministrul Educației „Din acest an, în învățământul superior, diploma de doctor va conține un cod QR“

12 Jan 2024 904

Începând cu 1 ianuarie 2024, CFR Călători va emite abonamentele săptămânale şi lunare, exclusiv în format digital

31 Dec 2023 846

Abonamente exclusiv în format digital. Anunțul CFR Călători

21 Dec 2023 774

Diplomele de absolvire a liceului emise începând cu 2024 vor avea un cod QR, prin care se va putea verifica validitatea documentului

26 Nov 2023 937

Ședință de CLM Monumentele istorice și obiectivele turistice din Constanța vor avea plăcuțe digitale care conțin cod QR

26 Apr 2023 1180

De vineri, la frontierele statelor UE, vor fi acceptate doar certificatele digitale de vaccinare ce conțin cod QR

11 Aug 2021 1989