Actualitate

Drumurile şi platformele de circulaţie din porturile maritime, reabilitate de CN APM Constanţa (document)

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa scoate din conturi circa 4.300.000 de lei pentru executarea lucrărilor de întreţinere a drumurilor şi platformelor de circulaţie cu îmbrăcăminte din asfalt din porturile maritime.
 
Ofertele de participare la licitaţia publică pot fi depuse până pe data de 30.08.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise în aceeaşi zi. Cuantumul garanţei de participare este de 43.000 de lei. Operatorul economic participant trebuie să facă dovada execuţiei, în cel mult ultimii cinci ani, de lucrări similare cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de cel puţin 4.300.000 de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte de lucrări, finalizate sau aflate în curs de derulare.
 
Din cauza traficului auto greu intens ce se desfăşoară în porturile maritime şi a alternanţei perioadelor de îngheţ-dezgheţ, de-a lungul timpului au fost afectate o serie de drumuri. Aceste drumuri au fost asfaltate local, fapt ce a dus la compromiterea planeităţii acestora. Pentru aducerea la parametrii optimi de funcţionare din punctul de vedere al circulaţiei, se doreşte frezarea stratului rutier existent şi realizarea de covoare asfaltice.
 
Lucrările de întreţinere a drumurilor din incinta portuară, a drumurilor cu regim de autostradă, platformele de circulaţie cu îmbrăcăminte din asfalt din porturile maritime vor fi executate pe o suprafaţă de 38.719,50 mp. Durata estimată de realizare a obiectivului este de două luni, iar durata garanţiei va fi de trei ani.
 
Potrivit caietului de sarcini, se va realiza o suprafaţă totală de 38.719,5 mp aşternere covor asfaltic, din care se va aşterne pe pasajul superior intrare nr. 5 în suprafaţă totală de 4.208 mp şi 34.511,5 mp pe drumurile şi platformele din zonele Socep-GSP- dana 44 (Constanţa sector Nord) şi în zonele Agigea şi Eforie Nord (Constanţa sector Sud). Lucrările premergătoare turnării covorului asfaltic constau în repararea stratului suport, care, la lucrările de drumuri şi platforme, reprezintă un procent de 25% din suprafaţa totală (8.630 mp), iar la lucrările aferente pasajului se vor realiza în proporţie de 100%. Covorul asfaltic se va realiza în două moduri distincte: covor asfaltic, aferent lucrărilor de drumuri şi platforme, şi covor asfaltic, aferent pasajului, conform normativelor în vigoare.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 
Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, responsabile de organizarea, desfăşurarea şi atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Dan Nicolae Tivilichi; director general adjunct - Marian Tănase; Teodor Patrichi - director Direcţia Exploatare; Ion Tomescu - director Direcţia Tehnică; director Economic - Daniela Șerban; director coordonator - Ciprian Hanganu; director Direcţia Comercială - Mădălin Alexandru Crăciun; şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov; şef Serviciu Juridic şi Contencios - Iulian Pepi Tănase; şef Sucursala Energetică Port Constanţa - Kiss Laszlo Eduar, şef Sucursala de Servicii Port Constanţa - Vicentius Petrescu; şef Sucursala Nave Tehnice Port Constanţa - Emil Sorin Banias; inginer - Antoniela Moldoveanu; inginer - Laura Valentina Bola, şef Birou Control Financiar Preventiv - Adina Gamalan, Departament Achiziţii Publice - Erna Silvia Braileanu, Murgeanu Gabriela; Naftali Daniel-Adrian; Panait Traian; Petraşcu Elena; Popeanga Silvia.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul de participare la această licitaţie.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Insulă artificială în partea de sud-est a Portului Constanţa. Se face dezbatere publică

19 Feb 2019 1083

O firmă din Chitila s-a îndreptat împotriva CN APM Constanţa SA. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a luat o decizie. Detalii

14 Feb 2019 656

Parcelele de teren domeniu public al statului, platformele şi alte active din proprietatea CN APM SA Constanţa, evaluate de Primoval SRL (document)

12 Feb 2019 590

Investiţie a Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA în Portul Constanţa. Este vizat digul de larg pentru acostare nave

11 Feb 2019 1011

Licitaţie de peste 24 de milioane de lei CN APM Constanţa cumpără energie electrică (document)

08 Feb 2019 546

Ordinea de zi a Adunării Generale a CN APM Constanţa. Când va avea loc şedinţa (document)

06 Feb 2019 709

Au fost aleşi membrii Consiliului de Administraţie al CN APM Constanţa SA. Cine sunt aceştia şi ce indemnizaţii vor primi

02 Feb 2019 1745

Povestea oficială din sala de judecată Cum a pierdut Nicolae Tivilichi şefia Portului Constanţa (document)

01 Feb 2019 2466

Trei societăţi vor furniza Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa echipament individual de protecţie şi de lucru

31 Jan 2019 611

Daniela Şerban, fost şef cabinet de senator, la cârma CN APM Constanța. Ce venituri a avut directorul economic (document)

31 Jan 2019 2055

Va fi ales un nou director interimar la CN APM Constanţa. Ce spune Dan Nicolae Tivilichi

30 Jan 2019 1521

Veste proastă pentru Dan Nicolae Tivilichi, director la CN APM Constanța. Judecătorii au decis încetarea mandatului său

28 Jan 2019 2113

Două societăţi vor furniza papetărie Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (document)

22 Jan 2019 380

D.O. Style 99 SRL se va ocupa de întreţinerea liniilor CF din Portul Constanţa. Contract de peste jumătate de milion de lei (document)

19 Jan 2019 556

A fost solicitat acordul de mediu pentru repararea digului de sud din Portul Midia

14 Jan 2019 362