Eroul zilei Cine este pompierul detașat pe litoral care a sărit în ajutorul unei familii, la o piscină din Mangalia

foto: IGSU
Un salvator detașat pe litoral, aflat în timpul liber s-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit, pentru o familie aflată la o piscină din Mangalia. 

Deznodământul a fost unul fericit pentru toți cei implicați! Au ieșit cu bine din piscină, deși au tras o sperietură zdravănă.

Debu Alexandru este pompier la ISU Buzău, iar de peste 11 ani salvează vieți., se arată în postarea de pe pagina de Facebook a IGSU. 


Iată postare de pe pagina de Facebook a IGSU:

El e Alexandru, colegul nostru, iar în urmă cu două zile a fost protagonistul unei fapte demnă de toată lauda!

Era detașat pe litoral de aproape două săptămâni, iar miercuri se afla în ziua lui liberă. În timp ce își petrecea timpul la o piscină din stațiunea Mangalia, a auzit strigăte de ajutor. O femeie țipa și arăta disperată către soțul și copilul său care erau în apă, nu știau să înoate și riscau să se înece.

Cineva de pe margine a aruncat un colac care să îi ajute să rămână la suprafață, însă fără rezultat. Cei doi se agitau și împingeau covrigul salvator în altă direcție.

Alexandru a sărit imediat în sprijinul lor. A recuperat colacul, apoi s-a îndreptat către tată și fiu. Se agitau teribil și riscau să se scufunde. Primul lucru a fost să îi liniștească, iar ulterior să îi ancoreze cu brațele de colac. Un coleg de-al lui Alexandru, martor și el la cele întâmplate, a sărit în apă să îi ajute.

Deznodământul a fost unul fericit pentru toți cei implicați! Au ieșit cu bine din piscină, deși au tras o sperietură zdravănă.

Debu Alexandru este pompier la ISU Buzău, iar de peste 11 ani salvează vieți.

Felicitări, Alexandru! Felicitări, tuturor colegilor noștri care își ajută semenii oricând și în orice împrejurare!



Citește și:

 Un pompier este salvator de peste 20 de ani la Giurgiu! Constantin Burcescu – „Nu mi-aș schimba profesia pentru nimic“
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Proprietarii Hotelului Corsa din Mangalia vor să construiască un salon-restaurant

04 Oct 2023 934

Investiția de la Olimp a companiei brașovene Alpin 2003 SRL a primit undă verde de la Mediu

11 Apr 2023 1493

Claudiu Aron de la Alpin 2003 SRL trebuie să realizeze evaluarea impactului asupra mediului pentru investiția de la Olimp

07 Oct 2022 1495

Deținătorul hotelului Alpin și Complexului Favorit de la Brașov, Claudiu Aron, a depus documentația pentru construirea unui hotel la Mangalia

04 Oct 2022 3296

Dezbatere publică pentru trei blocuri de 10 etaje construite în vecinătatea Pădurii Comorova, la Olimp. Cine este investitorul (DOCUMENT)

26 May 2022 4004