Euro Vial Lighting a marcat 19 ani de activitate (galerie foto)

Euro Vial Lighting a organizat, ieri, un eveniment dedicat celor 19 ani de activitate pe care i-a împlinit în luna martie, context în care, alături de angajaţi, parteneri şi colaboratori, a prezentat cele mai noi inovaţii MyHome, despre care se spune că redefinesc conceputul de confort pentru „acasă“. „Singurul lucru pe care mi l-am dorit a fost să vin cu servicii pentru client, în favoarea clientului. Ne-a interesat să venim cu ceva nou faţă de competitor. De astăzi, ei pot descoperi magazinul online, valabil pentru toată ţara“, a declarat Virgil Lixandru, directorul general al companiei. Magazinul online al Euro Vial Lighting este disponibil la adresa shop.eurovial.ro şi se defineşte ca o platformă online care se pretează pe mai multe dispozitive.

Până în 2003, Euro Vial Lighting a evoluat doar pe piaţa din Constanţa, însă, în ultimul deceniu, compania s-a dezvoltat şi pe pieţele din Galaţi, Iaşi, Bucureşti, Craiova, Cluj şi Timişoara.

În contextul evenimentului aniversar de ieri au fost prezentate, de către Legrand şi Philips, partenerii Euro Vial, „MyHome - Soluţii integrate pentru case inteligente“ şi Philips Hue, becurile multicolore considerate „cele mai inteligente becuri din lume“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Euro Vial Lighting SRL, firma consilierul local Virgil Lixandru, una dintre câştigătoarele unui contract BNR (document)

15 Nov 2014 5441

Tehnologii noi pentru controlul unei case inteligente Expoziţia Electrică Demonstrativă organizată de Euro Vial Lighting şi-a deschis porţile (galerie foto)

30 May 2014 2982

A cincea ediţie marca Euro Vial Lighting Expoziţia Electrică Demonstrativă - cele mai noi soluţii pentru o casă inteligentă (galerie foto)

26 May 2014 2594